image

9 nečekaných důvodů, proč se ti nedaří zhubnout

Získat štíhlé tělo je těžké. Zvlášť když děláš všechno správně, ale váha se nechce pohnout. Přečti si 9 důvodů, proč se ti nedaří zhubnout...

Přečtěte si více
image

5 jednoduchých výživových tipů, které je dobré dodržovat

Díky tisícům spokojených zákazníků PowGen a dlouholeté zpětné vazbě jsme připravili několik základních tipů, které určitě budou ku prospěchu našim čtenářům!

Přečtěte si více
image

Stručný průvodce vitamíny a minerály: edice pro muže

Denní příjem klíčových živin v dostatečně vysokých dávkách je nezbytný pro celkové zdraví a vitalitu. Zjisti, jestli se ti to daří – a co můžeš dělat, pokud ne.

Přečtěte si více
image

Přerušovaný půst – a jak může podpořit hubnutí

Intermittent fasting has been around for years now, with supporters from all over the world raving about its benefits. But what really is intermittent fasting and why has it gained so much popularity?

Přečtěte si více
image

Dosažení optimálního sportovního výkonu s OMEGA-3

Omega-3 mastné kyseliny jsou živiny nezbytné pro správné a optimální fungování lidského těla. Kromě pozitivních efektů na tvůj mozek, srdce a oči, pomáhají udržovat tvé sportovní výkony na vysoké úrovni.

Přečtěte si více
image

Andrea: „Výsledky jsem viděl každým dnem“

Andrea dosáhl pozoruhodných výsledků za pouhých 60 dní užívání našich produktů a podařilo se mu zhubnout celkem 21* kg. Čti dál a seznam se s jeho příběhem!

Přečtěte si více