3 důvody proč ještě nemáš 6pack na břiše

Všichni chceme mít svalnaté vyrýsované tělo připravené na léto a udržet si jej po celý rok. Někdy se nám ale i při tvrdé dřině ve fitku nebo doma nedaří dosáhnout výsledků a získat pořádné břišní svaly.

image

Pojďme se podívat na některé z důvodů, proč možná stále nemáš vyrýsovaný „pekáč buchet” na břiše (zatím!).

Děláš příliš mnoho sedů-lehů

Ano, dokonce i provádění mnoha sedů-lehů nemusí být prospěšné. Nejprve si připomeňme, že tuku na břiše se nadměrným cvičením nezbavíš. A i když možná děláš ta správná cvičení, možná je děláš příliš často a svaly nemají čas se regenerovat.

Ujisti se, že neprovádíš stále stejná cvičení, zaveď si rotační režim a přidej kromě sedů-lehů a zkracovaček také pozici prkna (přední a boční), ruské twisty a další kombinace výbušných cviků pro střed těla. A pokud ještě nepraktikuješ, přidej do své cvičební rutiny také kardio.

Neděláš cviky technicky správně

Udělej si chvilku čas a věnuj pozornost tomu, které svaly se při cvičení zapojují. Například, když děláš kliky, dávej pozor, aby ti nepadala brada k hrudníku a nezvedaly se ti boky příliš vysoko. V pozici prkna by tvoje tělo mělo tvořit přímku od ramen k bokům a dále ke kotníkům.

Požádej osobního trenéra, aby zkontroloval tvoji techniku, nebo se podívej na online cvičení pro podrobný popis cviků. Ať už provádíš jakýkoliv cvik, dbej na správnou techniku.

Nevhodná strava

Čistý jídelníček je začátek, na tom se všichni shodneme. Ale i když je tvůj výběr potravin správný, je třeba sledovat věci pozorně. Když se snažíš zhubnout, normálně je dobré klást důraz na příjem bílkovin a omezit sacharidy a tuky. Sleduj také obsah živin a raději zvol nezpracované potraviny, které najdeš ve své původní podobě, jak je příroda stvořila.

Přesto tvoje tělo potřebuje sacharidy (jako tělesné palivo) a také určité množství nenasycených tuků.

Co dalšího můžeš udělat?

Jakmile upravíš svůj cvičební plán, zkontroluješ techniku cvičení a zreviduješ svůj dietní plán, jsi na půli cesty k vyrýsovanému a pevnému středu těla. Ale někdy se výsledky prostě neukazují tak, jak bychom chtěli (a očekávali). Zde je něco, co můžeš udělat, aby jsi se dostal přes cílovou čáru!

Jedním z hlavních důvodů neúspěchu je obvykle nadýmání a zadržování vody. Naše neuvěřitelná sada Železný 6pack ti pomůže dosáhnout výsledků, které jsi vždycky chtěl vidět!

Sada obsahuje Turbo Fixnápoj, který zaručí snížení přebytečné vody a zlikviduje nadýmání během několika dní, spalovač tuků Easy Burn tě uchvátí díky Carnipure™ – nejčistšímu L-karnitinu na trhu a 6Pack Accelerator se postará o vyrýsované tělo díky zacílení na břišní tuk.

6 pack se načítá…