3 extrémně jednoduché způsoby, jak rychle spálit tělesný tuk

Dostal ses do fáze, kdy tvoje cvičení už nefunguje? Taky jsme to zažili. Vynakládáš čas a úsilí, aby ses pravidelně pořádně zapotil a taky se snažíš držet správnou dietu, ale výsledky jaksi nikde? Možná vše, co nyní potřebuješ je jen extra popostrčení, které ti pomůže vytěžit se svého potenciálu maximum. Čti dále a dozvíš se 3 jednoduché triky, jak nastartovat eliminování tuků a konečně se zbavit toho nevzledného břišního tuku.

image

1. Přiměj svoje tělo, aby čerpalo energii z tukových zásob

Jedním z nejefektivnější způsobů, jak toho dosáhnout je praktikovat prerušovaný půst (AKA intermittent fasting). Spíše než na dietu samotnou se tento typ půstu zaměřuje na návyky v jídle a zahrnuje fáze, kdy jíme a kdy se naopak postíme. Není to o tom, co jíš, ale kdy jíš – a kdy nejíš vůbec. První výsledky jsou běžně vidět po 12–14 hodinách půstu; pak následuje pravidlo: čím delší půst, tím lepší výsledky (16 hodin půstu se zdá být jako velmi populární volba).

Takže, řekněme, kdybys jedl večeři v 6 večer a nesnídal do 6. hodiny ranní dalšího dne, tak už jsi skoro tam (jen to nevzdávej v boji s večerními chutěmi)! A pokud to vydržíš až do 10. hodiny ranní, tvoje tělo postupně začne využívat tuk jako hlavní zdroj energie. Praktikuj takový půst dlouhodobě a tvoje tělo pomalu, ale jistě začně rozpouštět tukové zásoby.

Pokud se ti to zdá jako příliš velké úsilí, máme pro Tebe dobré zprávy. Existuje jednodušší cesta s podobnými výsledky – a ta se nazývá – L-KARNITIN! Užívání l-karnitinu před tréninkem významně posiluje proces spalování tuků, pomáhá ti tak spálit více tělesného tuku a přeměnit jej na energii. A je toho víc! Také ti pomáhá zvýšit tvoji výkonnost,eliminovat bolest svalů a únavu a poskytuje rychlejší regeneraci po tréninku. Ano, to chceš!

2. Maximalizuj spalování tuku během odpočinku

Zde existuje několik řešení, z nichž některá už možná sám praktikuješ. Běžná doporučení zahrnují příklady, abys raději vyšel několik poschodí po svých, namísto používání výtahu, nebo zaparkovat auto dále od nákupního centra a zbytek dojít po svých, nebo vyrazit na rychlou procházku během polední pauzy. Nastav si teplotu v místnosti o něco méně, než jsi zvyklý. Jedna studie dokládá, že díky této změně můžeš zaznamenat v delším horizontu výrazný pokles tělesného tuku.

Můžeš taky vyzkoušet sezení na podlaze namísto na gauči, tak tvoje tělo může zapojit více svalových skupin a v konečném důsledku spálí o něco více kalorií. Věděl jsi také, že žvýkání žvýkačky spaluje až 11 kalorií za hodinu? Ukázalo se, že jakákoliv drobná aktivita, jako fidgeting, nebo ťukání prsty o stůl, nebo drnkání nohou, přenášení váhy z jedné strany na druhou podporuje pohyb celého těla a tak také může přispět ke spálení extra kalorií! Skutečně!

Pokud hledáš rychlejší řešení, EXTRAKT ZE ZELENÉHO ČAJE je tou správnou volbou. Jako jeden z nejpopulárnějších termogenních spalovačů, zelený čaj podporuje zvýšování vnitřní teploty těla a tak zefektivňuje proces spalování tuků, i když jsi v klidové pozici. A jako bonus navíc, zelený čaj také posiluje metabolismus, zvyšuje hladinu energie a snižuje chuť k jídlu.

3. Přestaň myslet na jídlo

Ano, ano, souhlasíme, to se snáz řekně, než udělá. Ale faktem je, že často myslíme na jídlo, protože se prostě nudíme. Až budeš příště dělat nájezd na lednici, zkus si na tohle vzpomenout. Jestli máš opravdu hlad, nebo se jen nudíš? Dej si sklenici vody v případě, že by to naopak byla jen žízeň, protože tělo si dokáže signály hladu a žízně občas plést.

Dobrou zprávou je, že se můžeš snadno soustředit na něco jiného. Vyraž ven se projít, pusť se do čtení nějaké zajímavé knihy, nebo se zaposlouchej do svého oblíbeného vysílání, které sis chtěl poslechnout. Nebo popadni telefon a zavolej svým přátelům. Nebo zkus vyzkoušet nějaké nové hobby. Co takhle třeba tenis? Nebo meditace. Nebo, co třeba, kdyby ses naučil programátorský jazyk? Pokud hledáš něco jednoduššího, co tě zastaví v přejídání, můžeš se poplácat po prstech, nebo hlasitě tlesknout a zakřičet „Stop!”, a pak si vyprázdnit myšlenky na zhruba 30 vteřin. Někteří experti se shodují, že i takové triky mohou pomoci.

Ne, ne a ne? Existuje ještě jiná cesta. Ta, která zahrnuje potlačení chuti k jídlu, zatímco stimuluje spalování tuků a zabraňuje ukládání telěsného tuku. Slyšel jsi o GARCINII KAMBODŽSKÉ? Netřeba dodávat, že se jedná o jeden z nejlepších přírodních doplňků, když přijde na pomoc s hubnutím.

Easy Burn Shots – všechny 3 způsoby v 1 doplňku

Easy Burn Shots obsahují až 2 000 mg L-karnitinu, 500 mg extraktu ze  zeleného čaje a 500 mg extraktu z Garcinie kambodžské, které dohromady poskytují vynikající účinky na hubnutí. Extrémně posilují spalování tuků, když se dřeš ve fitku, nebo i během odpočinku. A zároveň přirozeně snižují tvoji chuť k jídlu, takže nebudeš „rabovat” lednici každou chvíli!

  • Dej si lahvičku a posilni spalování tuků až o 17 %*

  • Posilni svůj výkon a odbourej rychle tělesný tuk

  • Užij si relax den bez výčitek

  • Posilni metabolismus, zablokuj tvorbu nového tuku a sniž nadměrnou chuť k jídlu

  • Jen 8 kcal na lahvičku, s příchutí lesního ovoce

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

Produkty pro vás