3 nejoblíbenější způsoby stravování roku 2022

Teď, když je léto na obzoru, možná hledáš způsoby, jak se včas připravit na nadcházející plážovou sezónu. Někdy jsme však tak zaujati detaily nových tréninkových plánů, že nevidíme širší souvislosti a zapomínáme na důležitost vhodné stravy. 

image

Cvičení je důležité 

Cvičení je důležité – o tom není pochyb. Aktivita je nezbytná pro naše celkové zdraví, podporuje také budování svalové hmoty, spaluje kalorie a zvyšuje rychlost metabolismu. A když se snažíš shodit přebytečná kila, je cvičení ještě důležitější. Měj však na paměti, že výsledek hubnutí je kombinací jak cvičení, tak stravy.

Ale strava je důležitější :) 

Obecně platí, že hubnutí je z 80% podmíněno stravou a z 20% cvičením. Proto je v této rovnici nejdůležitější příjem potravy. Bez ohledu na to, jakou stravu preferuješ, dbej na to, aby byl tvůj jídelníček vyvážený a aby ses držel opravdových, průmyslově nezpracovaných potravin

3 top způsoby stravování

Neexistuje žádný univerzální výživový plán, ale podívejme se na některé z nejoblíbenějších způsobů stravování.  

1. Veganské stravování

Veganská strava je oblíbenou volbou při hubnutí. Můžeš k ní přistupovat jako k dočasné dietě nebo dlouhodobému životnímu stylu. Mnoho lidí se pro ni rozhoduje i z jiných důvodů, než je hubnutí, například kvůli životnímu prostředí a právům zvířat. 

V porovnání s běžnou západní stravou je veganská strava založena především na celistvých a průmyslově nezpracovaných potravinách výhradně rostlinného původu, jako je zelenina, ořechy a semena, ovoce. Bílkoviny pocházejí z luštěnin, tofu a tempehu a seitanu (pšenice). Rostlinná strava tak bývá bohatá na živiny, ale je nízkokalorická, což podporuje kalorický deficit. Dej si však pozor, protože velký přísun sacharidů (brambory, obiloviny) je častou chybou, která může vést k nárůstu kalorií a přibírání na váze. 

K veganské stravě se dobře hodí 6pack accelerator

Přestože většina produktů PowGen je vhodná pro vegany, toto je náš nejúčinnější veganský spalovač tuků! 6pack accelerator je vědecky podložený spalovač tuků, který se zaměřuje na břišní (viscerální) tuk a dokonce stimuluje hnědou tukovou tkáň. Přírodní složky, jako je kajenský a černý pepř, výtažky ze zeleného čaje a červeného pomeranče, jsou zkombinovány do veganského produktu, který má prokazatelný termogenní a spalující účinek.

2.Přerušovaný půst

Přerušovaný půst je velmi účinný nástroj na hubnutí. Nezaměřuje se na to, co jíš, ale kdy jíš. Díky své jednoduchostia flexibilitě je velmi oblíbený. Existuje vlastně jen jednopravidlo: jídlo konzumuješ pouze běhemzvoleného stravovacího okna, které se pohybuje v rozmezí od 2 do 12 hodin. 

Můžeš si zvolit, že budeš jíst během 8 hodin v průběhu dne a zbylých 16 hodin se budeš postit. Tomu by se říkalo 16/8 půst a znamenalo by to, že bys směl jíst například jen mezi 9. a 17. hodinou

Na rozdíl od běžných stravování přerušovaný půst nevyžaduje počítání kalorií nebo dodržování přísných stravovacích plánů.  

Alpha Detox je vhodný pro podporu během přerušovaného půstu

Tento dokonalý detoxikační nápoj ti pomůže s detoxikací během přerušovanéhopůstu. Alpha Detox je přírodní citronový nápoj se třemi nejprozkoumanějšími detoxikačními složkami na trhu (ostropestřec mariánský, pampeliška a artyčok), který vyloučí toxiny z tvého těla. Podpoř své tělo, fitness cíle a celkovou pohodu jen jedním citronovým nápojem denně. 

3. Keto dieta

Ketogenní dieta ti pomůže nastartovat hubnutí - jedná se o přísnou a účinnou redukční dietu. Příjem sacharidů je snížen na minimum (5-10 % kalorií může pocházet ze sacharidů) a příjem tuků je zvýšen (přibližně 70 % kalorií). V podstatě se jedná o stravovací plán, který tvé tělo přivede do ketózy - stavu, kdy tělo využívá jako primární zdroj paliva tuky (namísto sacharidů).  

Keto dieta s vysokým obsahem tuků, středním obsahem bílkovin a nízkým obsahem sacharidů znamená drastické omezení sacharidů a upřednostnění bílkovin, neškrobové zeleniny a zdravých tuků. Je to poměrně omezující dieta, protože například většina ovoce, obilovin a kořenové zeleniny (jako jsou brambory) jsou vyřazeny. Základem stravy je maso, vejce, ořechy a semínka, zelená zelenina a oleje. 

MCT KetoDrink pro nastartování keto režimu

Tento chutný keto nápoj je dokonalým pomocníkem na tvé keto cestě a oceníte ho zejména tehdy, pokud jste s keto právě začali a cítíte se bez energie ("keto chřipka"). MCT Keto Drink je nápoj bez cukru s vysoce kvalitním MCT olejem, který urychluje spalování tuků a zároveň udržuje a posiluje ketózu. Obsahuje jednu z nejvyšších koncentrací MCT v práškové formě na trhu (75 %). 

Těš se na léto - bude fantastické, obzvlášť teď, když jsi vyzbrojen osvědčenými tipy nejen na stravování, které tě podpoří v tvé cestě. Máš na to! 

Produkty pro vás

10DENNÍ HUBNUTÍ
-58%
Speciální cena 519 Kč Běžná cena 1 229 Kč
Zobrazit produkt