3 novoroční předsevzetí, která skutečně potřebujete

Dodržet slib je mnohem těžší než nějaký udělat a novoroční předsevzetí mají doposud ty nejhorší výsledky. Mnozí si rádi dávají novoroční předsevzetí – častokrát velice ambiciózní nebo příliš mnoho – a krátce nato skončí často zklamáni.

image

Motivace může rychle slábnout, zvláště když nevidíte okamžité výsledky. Zejména pokud jde o závazky tipu „nový rok, nové já“, které vyžadují důslednost a vytrvalost. Často selháváme, protože nevíme, jak takové sliby dodržet.

Letos se můžete vyhnout tomu, abyste trávili hodiny úvahami o uplynulém roce a místo toho zkuste opravdu jednoduchý vzorec, který zajistí, že nesejdete z cesty, protože nevyžaduje příliš mnoho kompromisů a tvrdé práce.

Předsevzetí č. 1: Pijte více vody

Pít více vody je perfektní novoroční předsevzetí. Slibte si, že zvýšíte svůj příjem vody a odměnou vám bude nejen lepší celkové zdraví, ale může vám to také pomoci udržovat zdravou tělesnou hmotnost nebo dokonce hubnout.

Voda je nutností, protože naše tělo ji během dne neustále ztrácí (většinou močí a potem). Zatímco doporučení, kolik vody byste měli denně vypít, se liší, obecným vodítkem je vypít alespoň 2 litry.

Je ironií, že pokud nepijete dostatek vody, vaše tělo ji začne zadržovat. Hromadí se a způsobuje nadýmání a otoky zejména v oblasti břicha, nohou a paží. Pro odstranění tzv. hmotnosti vody doporučujeme použití Turbo Fix od PowGen.

Turbo Fix je přírodní nápoj pro vyrýsování těla s vylepšeným složením pro rychlejší hubnutí. Dokáže snížit zadržování vody, pomůže vám zbavit se nadýmání a zviditelní vaše svaly.

Předsevzetí č. 2: Cvičte pravidelně

Potřebné množství cvičení se také může lišit, ale pro většinu zdravých dospělých jedinců je vodítkem alespoň 150 minut mírné aerobní aktivity nebo 75 minut intenzivní aerobní aktivity týdně, případně kombinace obou.

Kromě toho byste měli cvičit silová cvičení pro všechny hlavní svalové skupiny alespoň dvakrát týdně.

Cvičte tolik, kolik můžete, a využijte při tréninku Easy Burn, náš intenzivní spalovač tuků, který zrychluje metabolismus, zvyšuje hladinu energie a přispívá ke snažší regulaci tělesné hmotnosti. Pomůže vašemu tělu využívat tuk jako primární zdroj paliva a dokáže doslova zázraky, i když odpočíváte – klinicky ověřeno!

Předsevzetí č. 3: Vynechte večerní ujídání a dopřejte si dostatek spánku

Dobrý noční spánek má tolik fyzických a duševních výhod, že by rozhodně měl být na prvním místě každého předsevzetí. Je zásadní pro správné zvládání tělesné hmotnosti, zlepšuje výkon v práci, snižuje stres a další.

Nejde jen o to, kolik hodin spánku máte (snažte se alespoň o 7!), ale také o jeho kvalitu. Pokud bojujete s usínáním, máte večer chuť na sladké a nezdravé jídlo, vstáváte unavení nebo máte problémy se spánkem kvůli trávení, Night Buster od PowGen se stane vaším nejlepším přítelem.

Tento bestseller produkt maximalizuje noční spalování tuků tím, že vám pomůže získat hluboký, regenerační spánek a podpoří váš hlavní orgán pro spalování tuků, játra. Pomůže vám také rozloučit se s večerními chutěmi na jídlo a nočními přepady hladu.

A co víc, jeho bylinné extrakty vám pomohou zrelaxovat se, takže se můžete probouzet odpočatí a připraveni na vše, co pro vás rok 2022 chystá!

Takže tady to máte, 3 jednoduchá předsevzetí a 1 sada, která vám pomůže dodržet je po celý rok!