30denní transformace těla pro aktivní a zaneprázdněné muže

Také jste se ocitli v situaci, kdy máte najednou extra kila navíc? Většina z nás tuší, jak se jich zbavit. Změna jídelníčku a začít chodit „makat” do fitka. Ale mnozí z nás nemají 2 hodině denně na návštěvu fitness. A pokus máme, výsledky nikdy nepřijdou dostatečně rychle. Ale existují způsoby, jak tento proces urychlit! Čtěte dále a dozvíte se více. 

image

Co kdybychom vám řekli, že značka PowGen, zaměřující se na doplňky stravy pro muže, sestavila sadu, která poskytuje viditelné výsledky za pouhých 30 dní? V sadě najdete 2 produkty, které obsahují vysoce účinné složky, u kterých bylo vědecky prokázáno, že fungují.

Začněte spalovat tuk již od rána

Plán je vstát a začít den s Easy Burn. Můžete si ho vzít kamkoliv s sebou a dát si jej místo své ranní kávy. Zlepší váš metabolismus a pomůže vám spálit více tuku během celého dne. Zároveň podpoří koncentraci a dodá vám více energie, aby jste zvládli každý den na 100%!

Účinky Easy Burn pocházejí ze semínek guarany, zelené kávy, extraktu z papáji a z přidaného vitamínu B3. Tyto složky synergicky zvyšují rychlost metabolismu, znásobují proces spalování tuků a zlepšují poměr svalů k tukům. Mají také užitečnou vlastnost přeměňující jídlo na energii rychleji a snaději tráví bílkoviny. Dokáže tohle vaše běžná káva?

Další na řadě – L-karnitin

L-karnitin je přirozeně se vyskytující aminokyselina, která hraje klíčovou roli při výrobě energie: přenáší mastné kyseliny do mitochondrií v buňkách. Mitochondrie působí jako „továrny”, které spalují tuky a vytvářejí energii pro naše tělo.

L-Carnitine Max Power obsahuje Carnipure® ze Švýcarska – nejčistší L-karnitin na trhu. V jeho složení najdeme také extrakt z guarany pro vyšší hladinu energie a rychlejší metabolismus. Nejlepší je, když užíváte L-Carnitine Max Power před tréninkem nebo před jakýmkoliv druhem fyzické aktivity, jako je běh, procházka se psem, apod.

Kromě zvýšení účinnosti tréninku, také zlepšíte vaši vytrvalost a urychlíte regeneraci svalů. Tímto způsobem můžete vytěžit maximum z vašich tréninků a další den budete mít méně problémů s bolestivostí svalů!

Nejlepší kombinace

Spojení  těchto 2 produktů je zárukou nejlepších výsledků. Můžete si je vzít ve dnech, kdy cvičíte, stejně jako během dnů odpočinku. Může vás to překvapit, ale dokáží zvýšit váš metabolismus, i když vůbec necvičíte.

Oba produkty byly vyrobeny pouze z těch nejkvalitnějších surovin a byly navrženy tak, aby tělo neustále spalovalo více tuku. Byly vyrobeny v nejmodernějších zařízeních v EU v souladu s nejpřísnějšími normami GMP a HCAAP.

Neztrácejte čas a proměňte vaše tělo v mašinu na spalování tuků! Využijte speciální nabídku 30denní sady Spaluj jak drak ještě dnes.

*Zdroje:
Onakpoya I, Terry R, Ernest E. (2011). The use of green coffee extract as a weight loss supplement. A systemic review and meta-analysis of randomised clinical trials. Gastroenterol Res Pract. 2011;2011. Pii: 382852. Dostupné na: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2943088/
Benjamin T Wall, Francis B Stephens, [...], and Paul L Greenhaff. (2011). Chronic oral ingestion of l‐carnitine and carbohydrate increases muscle carnitine content and alters muscle fuel metabolism during exercise in humans. J Physiol. 2011 Feb 15; 589(Pt 4): 963–973. Publikováno online 2011 Jan 4. https://dx.doi.org/10.1113%2Fjphysiol.2010.201343

Produkty pro vás

PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt