5 důvodů proč zařadit MCT do svého života

Chcete zhubnout, mít více energie a nemít tak často hlad? MCT olej nebo prášek může být přesně to, co potřebujete!

Pokud jste na keto dietě (nebo o tom přemýšlíte), je to nezbytná pomoc při dosahování a udržování stavu ketózy. Je to skvělý doplněk každodenního života, který vám pomůže spalovat více tuku – a rychleji!

image

Co jsou MCT?

MCT jsou oleje, obsahující triglyceridy se středně dlouhým řetězcem. MCT olej (může být také ve formě prášku) je čistá forma nasycených mastných kyselin, obvykle z kokosového nebo palmového oleje. Vaše tělo neukládá MCT olej jako tělesný tuk (MCT přeskočí tento krok), namísto toho je okamžitě k dispozici jako energie a může se pochlubit výhodami, jako jsou:

  • Zvýšená energie
  • Lepší vytrvalost
  • Rychlejší metabolismus
  • Lepší pocit sytosti
  • Podpora funkce mozku
  • Zdravá střeva a další…!

Čtěte dále a najdete 5 vědeckých důvodů, proč začít s MCT ještě dnes!

Rychlejší hubnutí

Určitě vám nebude vadit, když zhubnete nějaký ten extra kilogram: studie ukazují, že MCT mohou zvýšit spalování tuků a kalorií bez ohledu na to, jakou dietu aktuálně držíte. S keto to však funguje nejlépe, protože MCT oleje produkují ketony. Pomáhají vám dosáhnout a udržet ketózu – v tomto stavu se zvyšuje váš metabolismus a spalování tuků.

Lepší výkon při cvičení

Chtěli byste se věnovat náročnějším cvičením a zvládnout vyšší intenzitu tréninků? Samozřejmě, zvládnete to. MCT pomáhají zlepšit vaši výdrž a vytrvalost, ale jak? MCT mohou být použity jako výborný zdroj paliva, který šetří svalový glykogen. Co to znamená? Že se budete moci rozvíjet rychleji, vydržíte při tréninku déle než dosáhnete bodu, kdy vyčerpáte veškeré zásoby energie svých svalů.

Snadnější zvládání hladu

Pokud bojujete často s vlčím hladem, MCT jsou pro vás dokonalé. Díky ketonům se budete cítit plní déle a potlačíte hladový hormon ghrelin. Výsledek? Budete více nabití energií, sytější a celkově spokojenější s menším množstvím jídla a tím pádem menším množství kalorií!

Síla pro mozek

Pokud dodržujete keto dietu, konvertují se MCT na ketony, které lze použít také přímo jako palivo pro mozek. Jeho užití ráno před snídaní, vás uvede do soustředěného stavu a snadněji tak dosáhnete všech vašich cílů. Je to jako nabité baterie na celý den!

Zdravá střeva

MCT mají také shopnost pomáhat uzdravit výstelku střev a podporují růst dobrých bakterií. Proč je to důležité? Vědci nedávno zjistili, že mít zdravou střevní flóru přispívá mimo jiné ke zdravému hubnutí. MCT mají také silné protiplísňové, antivirové a antibakteriální účinky.

Kde je získat?

Oleje MCT v přírodě neexistují ve své čisté formě, ale lze je extrahovat a čistit. Udělali jsme to a vložili jsme je do našeho lahodného kokosového nápoje Keto Drink s čistým kokosovým práškem MCT. Rychle se vstřebává a funguje ihned!

Pomůže vám nejen při blokování chuti k jídlu, ale také k dosažení a udržení stavu ketózy a zároveň ke snížení hmotnosti! Vzhledem k tomu, že je v práškové formě, je jeho užití pohodlnější, praktičtější a lehčí pro váš zažívací systém, než ve formě oleje.

Keto Drink se stane neodmyslitelnou součástí vaší keto diety! Pořiďte si jej nyní za speciální cenu!