5 jednoduchých tipů pro břicho bez tuku

Léto je tady a je čas ukázat svá těla světu nebo alespoň na pláži. Proč bychom ale měli zatahovat břicho a skrývat tuk, který se přes léto nahromadil? Nyní je ten správný čas zbavit se převislého břicha a dostat se zpět do formy!

image

1. Dostatek spánku

Kvalitní spánek je rozhodující pro celkovou pohodu a také pro udržení zdravé tělesné hmotnosti. Studie provedená v roce 2018 ukázala, že pokud nemáme dostatek spánku, aktivuje se hormon hladu, který nás nutí jíst více a to zejména kaloričtější jídla. Pokud tedy chcete zhubnout, spěte více a kvalitněji.

Pokud chcete mít kvalitnější spánek, před spaním se vyhněte kofeinu nebo alkoholu. Pravidelně cvičte a zapomeňte na televizi nebo mobil před spaním.

2. Pitný režim

Pravděpodobně jste nevěděli, že taková jednoduchá věc, jako je voda, ovlivňuje hubnutí. Dostatečný pitný režim sníží zadržování vody a otoky, které mohou za to, že vaše břicho vypadá větší, než ve skutečnosti je. Kromě toho, pokud vypijete sklenici vody před každým jídlem, budete sytí rychleji a budete méně jíst.

3. Chůze nejméně 30 minut denně

Všichni víme, že pokud chceme zhubnout, je třeba cvičit, ale pravděpodobně jste nevěděli, že už obyčejnou 30minutovou chůzí denně můžete spálit více kalorií.

Procházka po obědě pomůže odbourávat odolný tuk na břiše, chůze po večeři zlepší trávení.

4. Omezte cukry

Ale toto určitě víte: cukry jsou nejen nezdravé, navíc se z nich také přibírá. Když konzumujete hodně cukru, játra jsou přetížena zpracováváním fruktózy, a proto jsou nucena transformovat ji na tuk, který se hromadí v játrech a na břiše.

Tekuté cukry nacházející se v ovocných šťávách a jiných sladkých nápojích jsou dokonce horší než sladkosti, protože vás nutí přijímat více kalorií, což vede k dalším kilům, i když nejíte více než obvykle. Takže se vykašlete na slazené nápoje a raději si při zvláštních příležitostech dopřejte kvalitní hořkou čokoládu.

5. Vyhýbejte se alkoholu

Ano, bohužel, pokud se chcete zbavit břišního tuku, musíte omezit nebo se zcela vyhnout alkoholickým nápojům. Proč? Nadměrná konzumace alkoholu přispívá k hromadění kilogramů, zejména v pase. Dopřejte si tedy svůj oblíbený alkoholický nápoj pouze při zvláštních příležitostech nebo nanejvýš jednou týdně.

Sada Železný 6pack

Pokud nedokážete postupovat podle výše uvedených rad, nebo chcete co nejrychlejší výsledky, přidejte k tomu ještě Sadu Železný 6pack. Tento 30denní program obsahuje 3 produkty, které: odstraní přebytečnou vodu a nadýmání, spálí břišní tuk a zvýrazní břišní svaly. Objednejte si toto výkonné trio a zbavte se břicha v 3 jednoduchých krocích!

Produkty pro vás