5 příznaků, že potřebujete detoxikaci jater

Naše tělo je neuvěřitelný stroj – některé jeho části vidíme pracovat neustále, jiné si uvědomujeme méně často. Existuje však jeden orgán, který svou práci vykonává nepřetržitě, i když tiše. A je to vlastně náš největší vnitřní orgán – správně, játra

image

Játra často přehlížíme, ale jsou skutečně pozoruhodným orgánem – věděli jste, že 24 hodin denně vykonávají více než 500 životně důležitých funkcí? Proto musí být vaše játra na vrcholu svých sil! 

Proč musí játra správně fungovat?

Tvoje játra hrají důležitou roli pro tvé zdraví a pohodu. Filtrují toxiny, produkují žluč, metabolizují bílkoviny a sacharidy, odstraňují odpad a dokonce regulují hladinu hormonů. Játra jsou mimořádně důležitá, protože vše, co do těla vpravíme, musí být filtrováno, aby se toxiny a odpadní látky mohly oddělit a vyplavit z těla dříve, než mohou způsobit nějaké škody. 

Zdravá játra jsou klíčem ke zdravému tělu! Když jsou přepracovaná nebo přetížená, nepracují dostatečně rychle a může dojít k nahromadění toxinů, což způsobuje nejrůznější zdravotní problémy.  

Potřebuješ detoxikaci jater?

Všechny naše orgánové systémy jsou propojené, což znamená, že přetížená játra budou mít vliv i na ostatní orgány a ty to můžeš pocítit na svém těle i mysli. Přestože existuje řada příznaků a symptomů, které mohou ukazovat na přetížená játra, nemusíme si je s nimi vždy vědomě spojovat! 

Pokud si nejsi jistý, zda potřebuješ přehodnotit zdraví svých jater, zde je 5 příznaků, že možná potřebuješ detoxikaci jater – i když detoxikace není nikdy špatný nápad! 

1. Jsi stále unavený 

Při metabolických procesech jsou játra zodpovědná za přeměnu vlákniny a sacharidů na energii. Když jsou však přetížena toxiny a musí vykonat více práce, jsou nucena tuto energii spotřebovat, místo aby ji poskytla zbytku těla. Hladina energie nevyhnutelně klesá a ty se můžeš cítit slabý a unavený, i když neprovádíš žádné těžké práce. 

2. Roste ti pivní břicho 

Jelikož jsou játra důležitou součástí všech metabolických procesů a tvorby energie z potravy, není překvapením, že hrají velkou roli při hubnutí. Pokud je účinnost jater snížena, tvé tělo bude hromadit tuk – obvykle v oblasti břicha – místo toho, aby jej přeměňovalo na energii. A veškeré pokusy o hubnutí budou marné, dokud se zdraví vašich jater nevrátí do normálu. 

3. Tvoje zažívání je tragické

Nafouklý a podrážděný žaludek, pomalé trávení... Mnoho lidí má potíže s trávením potravin kvůli špatně fungujícím játrům! Při nadměrné zátěži játra produkují méně žluči, která je nutná k rozkladu tuků při trávení. A pokud tvé tělo nedokáže potravu správně rozložit, můžeš trpět zažívacími problémy. 

4. Jsi příliš často nachlazený

Ano, tvoje játra také bojují proti infekcím a jsou první linií imunitního systému! Stejně jako ostatní škodliviny detekují patogeny a následně je filtrují. A teď si představ, že když to nedokáže provést rychle – tvoje imunitní funkce je ztížena a tvé tělo nebude bojovat s nachlazením tak účinně. 

5. Tvoje pleť volá o pomoc

Pokud tvoje játra nejsou v nejlepší kondici, neodstraňují správně z organismu odpadní látky a dochází k hromadění toxinů. Ty je ale přesto potřeba z těla dostat ve. Dalším cestou, kudy tvé tělo odstraňuje odpadní látky, je kůže. To může mít za následek kožní problémy, jako jsou vyrážky, podráždění a vyrážky. 

Jak udržet játra v kondici

Mít zdravá játra je poměrně jednoduché – abys je nezatěžoval, je nutné minimalizovat škodlivé látky, které do těla dostáváš: 

  • Jez zdravou stravu – dbej na dostatek vlákniny, libových bílkovin a zdravých tuků
  • Vyhýbej se zpracovaným potravinám
  • Vyluč nebo omez alkohol
  • Omez toxiny, které pochází z různých chemických látek, například z čisticích prostředků

Dalším důležitým aspektem je snažit se minimalizovat rizikové faktory pro přetěžování jater – udržuj svou váhu pod kontrolou a zůstaň aktivní!   

Detoxikuj pomocí doplňku stravy pro podporu jater na přírodní bázi!



Pokud jde o zdraví jater, jsou na prvním místě tři složky – ostropestřec mariánský, artyčok a pampeliška. Každá z nich má vědecky podloženou schopnost chránit a podporovat játra a detoxikovat organismus.  

Mr Liver kombinuje všechny tři – pro nejsilnější a nejúčinnější reset jater! Zrychluje detoxikační schopnosti jater, snižuje obsah tukových látek v krvi a zlepšuje trávení.

Využij exkluzivní nabídku na produkt Mr Liver a postarej se o zdraví svých jater ještě dnes!

Produkty pro vás

DETOXIKACE JATER
-31%
Speciální cena 449 Kč Běžná cena 649 Kč As low as 405 Kč
Zobrazit produkt