5 tipů, jak se během svátků vyhnout přibírání na váze

Brzy se rozloučíme s rokem, který nám stále převrací život naruby. Pevně věříme, že všichny sjedeme z horské dráhy, po které jsme jet ani nechtěli.

Ale než vklouzneme do nového roku, je tu ještě jedna výzva, kterou je třeba překonat, abychom se alespoň o krok přiblížili našim fitness cílům: přečkat svátky bez přibírání!

image

Do roku 2022 nám toho moc nezbývá a čas opravdu není na vaší straně poté, co jste většinu roku zanedbávali svou fitness rutinu.

Potřebujete plán!

Kvůli situaci, která nás všechny stále pronásleduje dodnes, jste pravděpodobně nesplnili své cíle v oblasti fitness. A teď na svátky potřebujete plán, abyste zabránili nahromadění dalších kil navíc.

Dali jsme dohromady seznam 5 tipů, kterými se můžete řídit, abyste během svátků nepřibírali:

1. Jezte více vlákniny

To vám pomůže vyhnout se přebytečným kaloriím a udržet hladinu energie na vysoké úrovni. Vánoční hostina nemusí být nezdravá. Zařaďte do jídla dostatek ovoce, zeleniny, celozrnných výrobků, ořechů a libového masa, které vám pomohou zůstat déle sytí.

2. Dopřejte si svá oblíbená jídla, ale v malém množství!

Všichni v prosinci rádi dobře jíme, zvláště sladké. Cukr se však snadno promění v břišní tuk. Svým oblíbeným jídlům se však nemusíte vyhýbat úplně. Buďte vybíraví a snězte jen sousto nebo dvě.

3. Nepřehánějte to s alkoholem

Alkohol a přibírání jdou ruku v ruce. I když letošní vánoční a novoroční sezóna nevychází jako obvykle, stále existují způsoby, jak si připít.

4. Zůstaňte aktivní!

Pokračujte! Správné online kurzy vám pomohou udržet si motivaci! Věděli jste, že zakoupením našich produktů získáte exkluzivní přístup do online posilovny PowGen? Ujistěte se, že si na ni uděláte čas opravdu každý den, protože pouze kombinace konzistence a správných doplňků stravy tuk zničí a zablokuje jeho tvorbu.

5. Dosáhněte svého cíle rychleji s Food Buster

Vzhledem k tomu, že do svátečního období zbývá velmi málo času, je nejlepší zvolit účinnou zkratku, která vás do cíle dostane rychleji. A zde přichází na řadu Food Booster, nejlepší doplněk proti hromadění tuku!

Díky Garcinii kambodžské, vitamínu C a chrómu, které výsledky ještě umocňují, tyto účinné kapsle potlačují chuť k jídlu a ničí tuk. Dostanete se tak rychleji do formy a získáte vyrýsované tělo – navzdory všem lahůdkám a sladkému ve svátečním období.

Nyní ve speciální nabídce!

Produkty pro vás