5 TIPŮ, JAK SI UDRŽET ZDRAVÍ V IZOLACI

Během tohoto období, které je na míle vzdálené od běžného života, na který jsme zvyklí, se mnozí ocitají pod silným stresem a přestávají se starat sami o sebe. Právě teď je však zcela nejdůležitější starat se o své zdraví více než kdykoliv předtím. Vyzkoušej našich 5 tipů a ciť se ve své kůži dobře i v krizových podmínkách.

image

1. Pij dostatek vody

Jak všichni víme, pitný režim je naprosto nezbytný a jeho dodržování přináší mnoho výhod: pomáhá udržovat energii, čistí tělo, zlepšuje trávení a pomáhá hubnout. Takže ani v izolaci nezapomeň vypít nejméně 2 litry vody denně, aby si dopřál své mysli i tělu, to, co potřebuje.

2. Jez zdravě

No, nic nového. Výživa je rozhodující pro to, aby si zůstal fit a cítil se dobře. Nyní, když jsme nuceni zůstat doma, můžeme situaci využít k hledání nových receptů. Na internetu jich najdeš kopu! I PowGen pro tebe připravil nějaké recepty. Objev naše zdravé, chutné, jednoduché a rychlé recepty.

Cuketový salát »

Hranolky pečené v troubě se zdravým dipem »

Kuřecí filety s medem a hořčicí » 

3. Cvič

Možná si to nevěděl, ale fyzická aktivita, kromě toho, že zbavuje nadbytečných kil a formuje tělo, také přispívá k dobrému duševnímu zdraví. Je známo, že stimuluje hormony štěstí – endorfiny, a proto pomáhá snižovatstres, úzkost a depresi. YouTube je nyní plný bezplatných online cvičení, takže už nemáš žádné výmluvy!

A i PowGen má pro tebe tréninkový plán na doma, který je pro tebe ZDARMA dostupný na naší stránce. Klikni sem a podívej se na náš bezplatný tréninkový program » 

4. Zabav se

V období, jako je toto, když jsme doma zavřeni, obklopeni špatnými zprávami a možná daleko od lidí, které máme nejraději, může být těžké bavit se. Ale není to nemožné! Zavolej své rodině a přátelům, začni se dívat na nějaký dobrý seriál či film na Netflixu, poslouchej oblíbenou hudbu… Nebo můžeš strávit tento čas učením se nových věcí, např. začni se učit cizí jazyk. Vidíš, možnosti jsou nekonečné! Klikni zde, pokud si chceš přečíst nějaké fajn články o sportu a výživě » 

5. Relaxuj

Zapni si nějakou relaxační hudbu a zhluboka dýchej, nebo si možná přečti knihu. A především, nečti příliš zpráv o koronavirusu (samozřejmě, všechny zákazy a příkazy třeba nadále dodržovat).

Pro usnadnění relaxace vyzkoušej chutný nápoj s limetkovou příchutí Night Buster, který ti díky heřmánku a meduňce pomůže relaxovat a lépe spát. Kromě toho obsahuje Garcinii kambodžskou, která blokujevečerní útoky hladu a spaluje tuk během spánku.

Využij super slevu a rozluč se se stresem a nadbytečnými kily!

Produkty pro vás

30DENNÍ PROGRAM
-60%
Speciální cena 939 Kč Běžná cena 2 329 Kč
Zobrazit produkt