5 znaků, že ti toxiny brání zhubnout

Zdá se ti to taky nespravedlivé, že nemůžeš zhubnout bez ohledu na to, co všechno pro to zkusíš udělat? A co když ti řekneme, že potřebuješ jen 15 dní a ty správné triky!

image

Nízká kvalita potravin, nezdravý životní styl, zlozvyky, toxické životní prostředí – to vše způsobuje, že naše těla jsou velmi často zaplavena toxiny. Bohužel je to stále častější problém, přestože je naše tělo na eliminaci toxinů velmi dobře vybavené.

Lymfatický systém, játra, ledviny, trávicí systém pracují společně, aby udržely tělo zdravé, fit, bez přebytečného tuku a nahromaděných toxinů.

Přesto by nikdy tělo nemělo bojovat samo PROTI PŘESILE toxinů, bakterií, xenohormonům a znečištění. Když se nahromadí příliš mnoho toxinů, je čas zasáhnout.

Pokud máš 2 nebo více z těchto příznaků hromadění toxinů, měl by jsi zvážit detox:

  1. hromadí se ti tuk okolo pasu
  2. nemůžeš zhubnout (alespoň ne tolik, kolik bys chtěl) bez ohledu na to, jak se snažíš
  3. jsi stále unavený
  4. trpíš často na nadýmání a otoky
  5. tvoje pokožka nevypadá zdravě

Jak souvisí hromadění toxinů a přibýrání? 

Je to jednoduché – když tělo nedokáže účinně a rychle odstranit škodlivé mikrolátky, snaží se je alespoň zneškodnit uvnitř těla.

Pokud toxiny z těla neodcházejí, tukové buňky je obalí a tím chrání tělo před jejich škodlivými vlivy.

Zjednodušeně řečeno, toxiny se ukrývají v tukových zásobách…

Pokud se nadbytečné toxiny neodstraní, tělo ukládá stále více tuků a eliminace toxinů je ještě těžší.

Hubnutí by znamenalo roztavení tukových zásob, kde jsou toxiny uvězněny. Ale tvé tělo je nechce osvobodit.

Jak se zbavit toxinů a zároveň zhubnout?

Jelikož přibýrání na váze a hromadění toxinů spolu úzce souvisí a vzájemně se ovlivňují, je nejlepší detoxikovat a zároveň zhubnout.

  1. čím efektivněji se zbavujeme toxinů, tím méně tuků se bude hromadit 
  2. čím více tuku spálíme, tím více toxinů dokážeme eliminovat

DŮLEŽITÉ: Tvoje vylučovací (detoxikační) orgány musí správně fungovat, aby toxiny unikající z rozpuštěného tělesného tuku mohly z těla co nejdříve odejít. To musí být zcela nejvyšší priorita! Osvoboď uvězněné toxiny, až když víš, že opustí tvé tělo rychle a bezpečně.

Jak se rychle a bezpečně zbavit toxinů

Jak již bylo zmíněno, na to, abychom co nejrychleji zhubli a co nejrychleji se zbavili toxinů, musíme restartovat naše vylučovací orgány a systémy.

Nejprve se musíme zaměřit na restartování lymfatického systému a zlepšení trávení.

Lymfatický systém je méně akční bratr kardiovaskulárního systému, který přečepráva krev. Lymfatický systém je zodpovědný za odstranění odpadu a přebytečné vody z tkání (a také přebytečného tuku), za návrat prospěšných látek do těla a za podporu imunitního systému.

Pokud lymfatický systém nefunguje správně, je to jako ucpaný odpad. Toaletu nemůžeš spláchnout, když voda neodtéká dostatečně rychle.

Nemůžeme se zbavit toxinů, pokud máme zpomalenou lymfu.

Protože lymfu (tekutina, které protéká lymfatickým systémem) nic netlačí a nepumpuje jako krev (krev je pumpována srdcem), může být lymfa zpomalená (přetížena). Proto musíme lymfatickému systému občas trochu pomoci.

Pokud zápasíš s neodbytným tělesným tukem a nevíš, jak začít, zresetování lymfatického systému a odstranění toxinů a přebytečného tuku z těla by mělo být tvou prioritou.

Co je třeba dělat pro probuzení lymfatického systému a nastartování hubnutí

Hýbej se, běhej, skákej!

Lymfatický systém je pasivní, ale dá se povzbudit jednoduchým skákáním nebo během každý den. Pokud nezvládneš běhat nebo skákat přes švihadlo.

Pravidelné cvičení nebo delší fyzická aktivita, jako je chůze nebo jízda na kole alespoň 90 minut, může účinně zvýšit i spalování tuků a zrychlit metabolismus.

Ovoce a zelenina bez debat

Nelze se tomu vyhnout – v naší stravě jednoduše potřebujeme ovoce a zeleninu. Nejenže jsou plné antioxidantů, jsou také bohaté na vodu a vlákninu, které potřebuješ pro správné vylučování odpadu. Čím více barev ovoce a zeleniny do svého jídelníčku zahrneš, tím lépe. Začni s například mixem lesního ovoce, tmavou listovou zeleninou a citrusy.

… a známá mantra: „pij více vody”

Až 60 % dospělého lidského těla tvoří voda. Kromě jiných úkolů, které má v našem těle, je také nezbytnou složkou krve, lymfy, moči a stolice. Čím více vody vypiješ, tím více vody (v moči a stolici, spolu s toxiny a odpadovým materiálem) bude tvé tělo schopné vyloučit.

25 g vlákniny pro ženy a 38 g vlákniny pro muže – denně!

Toto je oficiální doporučení týkající se výživy a nemá nic společného s dietou, kterou držíš. S vysokým obsahem sacharidů, s nízkým obsahem sacharidů, s nízkým obsahem tuku nebo s vysokým obsahem bílkovin… na tom nezáleží! Dostatečný denní příjem vlákniny je nesmírně důležitý pro řízení tělesné hmotnosti, udržuje kardiovaskulární systém zdravý a rychle a účinně odstraňuje toxiny a škodlivé látky.

Diuretické doplňky

Z toho všeho, o čem jsme dosud psali, je jasné, proč diuretika získávají na popularitě jako doplněk na hubnutí. Nejlepší diuretika na světovém trhu probouzejí lymfatický systém a podporují vylučovací orgány pomocí přírodních složek.

Naším nejlepším diuretickým nápojem je TurboFix a už téměř 2 roky je na prvním místě mezi našimi nejprodávanějšími produkty.

Nyní přichází ve vylepšené variantě – TurboFix Shots – jde o přírodní směs v praktické formě shotů. Díky jejich přírodní citrónové příchuti je nikdy nezapomeneš užít. Do jejich skvělé receptury jsme navíc zahrnuli celou řadu dalších přírodních složek, které podporují játra, ledviny a zdravé trávení.

Ano, TurboFix Shots je diuretikum, které podporuje také játra. Játra jsou orgán spalující tuky a jsou jedním z nejdůležitějších aktérů na tvé cestě za hubenější postavou.

TurboFix Shots jsou neuvěřitelně účinné při odstraňování přebytečné vody a toxinů, proto některým lidem stačí je užívat jen 10 dní. Máme také mnoho zákazníků, kteří je užívají tak dlouho, jak jsou na dietě – abychom se ujistili, že toxiny z rozpuštěného tuku opouštějí tělo co nejdříve a neblokují hubnutí.

Turbofix odstraňuje až 27 %* přebytečné vody, což má za následek podstatný a rychlý pokles tělesné hmotnosti.

Mitja: „Chtěl jsem rychlé výsledky“

„Nedávno jsem obrátil list a začal jsem se zdravěji stravovat a více hýbat. Chtěl jsem rychlejší výsledky, proto jsem se rozhodl pro Turbo Fix, se kterým se mi podařilo změnit své tělo a zhubnout.

Prvních výsledků jsem si všiml velmi rychle. Zbavil jsem se nadbytečné vody a nadýmání se zmírnilo. Cvičí se mi snadněji a navíc s radostí, necítím se tak unavený a mám menší chuť k jídlu. Zkušenost s Powgen má na mě dobrý vliv. Jsem sebevědomější a snáze se mi dívá do zrcadla. Největším plusem, jsou pro mě komplimenty od přátel a rodiny, které mě každý den více a více motivují.” - Mitja, 39

Vyzkoušej právě nyní novou verzi TurboFixu se speciální slevouTurboFix shots!

*[Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.]