Adiponektin: hormon hubnutí!

Hormony se podílejí na fungování všech orgánů a na mnoha procesech v těle. Všichni víme, že za problémy s akné a nadváhou mohou hormony, ale asi jsi nevěděl, že existují i ​​hormony, které ti můžou pomoci zhubnout! Čti dál a dozvíš se více.

image

Udržováním hormonů v rovnováze můžeš zhubnout?

Vědci chtěli odpověď na tuto otázku, protože věděli, že hormony jsou ty, které rozhodují o tom, zda se potraviny, které jíme, ukládají ve formě tuku v našem těle. A co zjistili? Povzbuzením vývoje a působení určitých hormonů můžeš podpořit tělo ke spotřebě více kalorií.

Adiponektin: hormon hubnutí

Adiponektin je hormon, který naše tělo produkuje v hnědé tukové tkáni a podílí se na řízení metabolismu lipidů a sacharidů. Adiponektin se však produkuje, když má tělo velmi málo tuku. To stimuluje svaly, aby využívaly sacharidy a přeměňovaly je na energii.

Tento hormon urychluje spalování tuků, blokuje chuť k jídlu a snižuje riziko cukrovky 2. typu.

Produkce adiponektinu se s přibývajícím věkem snižuje

Produkce adiponektinu v našem těle však s přibývajícím věkem klesá. Výzkumy prokázaly, že tento hormon je produkován výhradně v hnědé tukové tkáni a jeho množství s věkem klesá. Proto je pochopitelné, proč mnoho lidí v průběhu let přibírá na váze.

Probuď své hormony a zhubni se 6Pack Accelerator

Receptura v 6Pack Accelerator kapslích obsahuje patentovaný extrakt ze šťávy z červeného pomeranče, patentovaný extrakt ze zeleného čaje s kofeinem, extrakt z kajenského pepře (kapsaicin) a vitamín B6. Synergické působení účinných látek stimuluje tvorbu hnědé tukové tkáně, díky které můžeš spálit více kalorií!

Klinické studie prokázaly, že aktivací hnědé tukové tkáně může tělo spálit více než 500 kalorií denně navíc!

Chceš ploché břicho? 6Pack Accelerator kapsle jsou navrženy pro úbytek tuku právě v této kritické oblasti! Se 6Pack Accelerator naše kontrolní skupina dosáhla skvělých výsledků:

  • zmenšili obvodu pasu až o 7,5 cm*
  • redukovali břišní tuk až o 50 %* při dodržování zdravé výživy

*Výsledky se mohou u každého člověka lišit. Při snaze zhubnout je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

6Pack Accelerator představuje jeden z nejlepších doplňků pro břišní svaly po celý rok!!

Objednej si 6Pack Accelerator ve výhodném balení a získej břišní svaly rychleji!

Produkty pro vás

PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt
40DENNÍ PROGRAM
-61%
Speciální cena 1 206 Kč Běžná cena 3 094 Kč
Zobrazit produkt