Dobré trávení – proč je tak důležité

Všichni víme, že trávení je důležité, ale kolik z nás skutečně chápe proč? Pokud jsi jako většina lidí, pravděpodobně myslíš na své zažívání pouze tehdy, když nefunguje správně. Ale trávení je víc než jen proces přijímání potravy do našeho těla. Je to komplexní systém, který zahrnuje interakci různých orgánů a má velký význam pro tvoje celkové zdraví a náladu!

image

Dobré trávení je klíčem ke zdravému tělu a šťastné mysli. Znamená to, že jídlo se rozkládá na živiny, které může tělo vstřebat. To ti dodává energii a živiny, které potřebuješ pro každodenní život, a stavební kameny pro růst a obnovu.

A když se tento systém porouchá? Existuje více důsledků než jen nutriční nedostatky!

Jaké jsou příznaky špatného trávení?

Zdravý trávicí systém odstraňuje odpad, vstřebává živiny a pomáhá vyrovnávat hormony. Když jsou tvoje játra přetížená nebo máš nevyvážený střevní mikrobiom, tvůj trávicí systém nebude fungovat tak efektivně, jak by měl, a můžeš pociťovat různé příznaky.

  • Potíže s hubnutím
  • Nadýmání
  • Časté bolesti žaludku nebo křeče
  • Kyselý reflux
  • Zácpa nebo průjem

Pokud pociťuješ některý z těchto příznaků, je čas udělat pár změn!

Proč je dobré trávení důležité?

Trávicí systém také hraje důležitou roli při udržování dobrého zdraví tím, že chrání před mikroorganismy způsobujícími onemocnění, které se dostávají přes to, co jíme nebo pijeme.

Pokud chceš silnější imunitní systém, více energie a přeješ si zhubnout a vyrýsovat své tělo, musíš mít zdravé zažívání, včetně zdravých jater.

Dobré trávení rovná se silný imunitní systém

Dobré trávení a silný imunitní systém jsou nezbytné pro celkové zdraví. Bez správně fungujícího trávicího systému nemůže tvé tělo absorbovat živiny, které potřebuješ, abys zůstal zdravý. Špatná strava a výběr životního stylu mohou vést k zažívacím problémům, které negativně ovlivňují celkové zdraví.

Aby tvůj trávicí systém fungoval správně, je důležité činit chytrá rozhodnutí o tom, co jíš a jak žiješ.

Tajemství hubnutí

Játra jsou jedním z největších orgánů v těle a jsou zodpovědná za mnoho různých funkcí. Jedním z jejích hlavních úkolů je přeměna tuku na energii a čištění těla odstraňováním toxinů. Pokud jde o hubnutí, existují dva faktory, které ovlivňují, kolik tuku můžeš odstranit: tvůj denní kalorický deficit a rychlost metabolismu.

Zdraví jater hraje roli v obou těchto faktorech, což znamená, že když zlepšíš zdraví jater, můžeš být schopen rychleji zhubnout! PowGen Alpha Detox nabízí řešení 2 v 1, které vede k detoxikaci těla a spalování tuků.



Přírodní způsoby, jak zlepšit trávení

Postarej se o zdraví svého trávení pomocí jednoduchých změn životního stylu – jez plnohodnotnou stravu s dostatkem zdravých tuků, živin a vlákniny. Typy vlákniny důležité pro zdravý střevní mikrobiom jsou prebiotika, která vyživují zdravé střevní bakterie. Prebiotika lze nalézt v ovoci, zelenině a obilovinách.

Zůstaň hydratovaný po celý den a zavázej se, že se zbavíš špatných návyků, jako je kouření, pití alkoholu a noční ujídání. A ano, stres také ovlivňuje tvoje trávení! Poslouchej své tělo a nezapomeň si po dobrém tréninku odpočinout.

Vytvaruj své tělo během okamžiku se sadou START hubnutí

Dobré trávení je rozhodující pro celkovou pohodu a nastartování hubnutí. Sada START hubnutí obsahuje Alpha Detox a Turbo Fix a nabízí dokonalé řešení odstraněním toxinů z těla, odvodněním přebytečné vody a urychlením schopnosti tvého těla spalovat tuky.

Silná kombinace toho nejlepšího z přírody podpoří zdraví jater, povzbudí trávení a nakopne tvoji hladinu energie. A nejlepší část? Viditelné výsledky a vyrýsované svaly.

Získej sadu START hubnutí za speciální cenu a probuď v sobě alfa samce!

Produkty pro vás