Duško: „MÁM VÍC ENERGIE NEŽ KDYKOLIV PŘEDTÍM”

Jako aktivní atlet byl Duško často unavený a hledal pomoc, jak se na jedné straně zbavit přebytečných kilogramů, a na straně druhé zvýšit hladinu energie. Podařilo se mu to v kombinaci tréninků a našich dvou produktů. Které to byly? Čti dál »

image

Aktivní sportovec

Jmenuji se Duško, mám 30 let a v práci se věnuji pronajímání bytů a apartmánů a jsem vášnivý sportovec skoro celý život. To co začalo v rámci volného času skateboardingem a snowboardem, se v průběhu let stalo mojí každodenní součástí spolu s během, plaváním, horolezectvím a jízdou na kole.

Od mého prvního maratonu v Lublani (42 km) jsem se stal také amatérským triatlonistou. Kromě toho jsem absolvoval dvouměsíční keto dietu,  kterou jsem objevil během kondičních tréninků, protože jsem se před létem snažil zbavit nadbytečných kilogramů a zvýšit svůj výkon.

I v triatloně si všímám pozitivních účinků keto diety. Už se vůbec nesoustřeďuji na svůj vzhled, ale na lepší způsob využití energie, co se odráží zvýšeným výkonem ve všech činnostech.

Každé ráno na lačno před tréninkem piju Keto nápoj s L-karnitinem a až následně snídám. I když nemám dostatek volného času, stále mám dostatek energie na cestování, které rád trávím aktivně.

Na Kanárských ostrovech jsem se připravoval na triatlon a vyšplhal na dvě nejvyšší hory Evropy - Mont Blanc a Elbrus.
22. září jsem stál na startovní čáře Iron-mana ve Slovinsku a v říjnu plánuji navštívit základní tábor Everestu, kde se pokusím zdolat 6189 m vysokou Imja Tse - mám více energie než kdykoliv před tím - je to šílené!

Proč PowGen produkty?

Produkty společnosti PowGen jsem našel na Facebooku. Především mě oslovili opravdu praktické 1 000 mg ampulky s L-carnitinem, ve kterých máte přesnou dávku. Následně mě zaujal Keto drink a odvážil jsem se ho vyzkoušet kvůli vysokému obsahu MCT a protože byl ve formě prášku.

Účinek L-karnitinu se projevil už po prvním použití a pocítil jsem okamžitě lepší kvalitu tréninku. L-karnitin je výborným pomocníkem u dlouhého tréninku, kterému se věnuji na lačný žaludek. Nyní mám dostatek energie během celého cvičení. Keto drink mi pomohl zbavit se ranních útoků hladu a následně po tréninku omezit chutě na sladké.

Všiml jsem si i úbytku tuku a cítím se lehčeji, což mi usnadňuje každé další cvičení a zvyšuje výkon. Cítím se jednodušše skvěle, takže výrobky určitě doporučuji!