Jak toto léto NEPŘIBRAT

Dlouhé letní dny jsou jako stvořené pro cestování, grilování, posezení s přáteli a rodinou na zahradě a další dobrodružství. Při tolika aktivitách často zapomínáme na pohyb a zdravou stravu, což může rychle vést k přibývání na váze. Ale tentokrát ne! Tyto tipy a triky ti pomohou udržet si současnou váhu a zabránit tomu, aby se ti v létě kila hromadila.

image

1. Vyhni se velkým porcím jídla

Velké porce jídla způsobují, že sníš více kalorií, než potřebuješ, a mohou rychle vést k přibývání na váze. Víme, že odepřít si cokoli ze stolu na grilovací párty je těžší, než se zdá, ale Food Buster je tu, aby ti pomohl! Jeho užívání před jídlem pomůže snížit a potlačit chuť k jídlu, takže budeš moci lépe kontrolovat svoje chutě.

2. Vychutnej si kávu bez cukru

Pokud si do kávy přidáš cukr, může se tato zdravá pochoutka snadno změnit ve škodlivou. Cukr může mít vliv nejen na tvoji hmotnost, ale i na tvé celkové zdraví. Pokud ti káva bez cukru nevyhovuje, zkus si ji ochutit skořicí. Ještě lépe ji zkus nahradit kávou Powerccino, která má stejný povzbuzující účinek a zároveň podpoří tvoje hubnutí.

3. Nezapomeň na každodenní cvičení

Dodržování cvičebního režimu je zásadní pro udržení tvých cílů v oblasti fitness a udržení plochého břicha. Pokud na to stále ještě přicházíš, neváhej se připojit k naší online posilovně, kde najdeš vše, co potřebuješ, abys mohl začít. Chceš-li získat další impuls k vlastnímu six-packu, vyzkoušej 6Pack Accelerator – pomůže ti zbavit se tuku na břiše a ukázat svaly.

4. Dopřej si dostatek kvalitního spánku

Vytvoř si zdravý spánkový režim, abys měl denně dostatek kvalitního spánku – mluvíme minimálně o 7 hodinách! Před spaním se vykašli na pozdní druhé večeře a minimálně hodinu před spaním se vyhni jakýmkoli obrazovkám, aby se tvoje tělo mohlo připravit na efektivní spánek a regeneraci. Abychom ti s tím pomohli, vyvinuli jsme Night Buster – účinný doplněk stravy, který nejen podporuje kvalitní spánek, ale také spaluje tuky!

5. Vybírej si zdravá jídla – i na dovolené

Poznej lokální kuchyni a vyber si zdravá jídla. Nejenže ti to pomůže udržet si zdravou váhu, ale také ti to dodá živiny potřebné pro tvůj aktivní životní styl. Když kvalitní jídlo opravdu nepřipadá v úvahu, zajisti si přísun životně důležitých vitamínů jinak – zvláště důležité jsou omega-3. Power Omega-3 přináší 1000 mg vysoce kvalitního rybího oleje, přičemž v každé kapsli je až 180 mg EPA a 120 mg DHA!

6. Nezapomínej na bílkoviny

Bílkoviny se tráví déle než sacharidy, což znamená, že tě déle zasytí. Kromě toho také pomáhají růstu svalů. Shredder Shake obsahuje dokonalou kombinaci rychle a pomalu stravitelných bílkovin, které dodají tvým svalům energii, a přidanou vlákninu, která vyživuje dobré bakterie ve střevech.

7. Cvič s využitím okolí

Ať už jedeš kamkoli, vždy můžeš svůj tréninkový režim přizpůsobit okolnímu prostředí. Vidíš poblíž lavičku v parku? Zkus ji využít naplno! Začni sérií prkna, pokračuj tricepsovými dipy, bočními zdvihy a výšlapy na lavičku s vysokými koleny. Stačí jen trocha fantazie! Chceš-li si udržet skvělou postavu, zvaž kombinaci s naším Kompletním programem na hubnutí – 40denní sadou, která se zabývá hubnutím ze všech úhlů, aby nakonec přinesla vyrýsovanou postavu.

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.