Keto základy: vše co potřebuješ vědět!

Ketogenní strava se stala velmi populární – všichni jsou nadšeni jejími účinky – a to z dobrého důvodu! Četné studie ukazují, že pokud jde o efektivní hubnutí, může být keto poměrně důležitým hráčem ve hře.

image

Co je keto?

Ketogenní strava je strava s velmi nízkým obsahem sacharidů. Drastické snížení příjmu sacharidů dostává vaše tělo do speciálního metabolického stavu – ketózy – při kterém tělo spaluje tuky namísto glukózy jako palivo.

Při snížení příjmu sacharidů omezuje přísun glukózy v těle, která je obvykle hlavním zdrojem energie pro buňky. Namísto toho si tělo zvolí tuk: přeměňuje mastné kyseliny na ketony, které jsou malými energetickými molekulami, které zásobují svaly a mozek.

Keto a hubnutí

Několik studií prokázalo, že dodržování diety s velmi nízkým obsahem sacharidů může přinést lepší výsledky než dieta s nízkým obsahem tuků. Zpravidla to zahrnuje pouze konzumaci 20 až 50 gramů sacharidů denně a zvýšení konzumace masa, ryb, vajec, ořechů a zdravýmch olejů a zároveň zmírnění spotřeby bílkovin.

Nejlepší na keto dietě je, že tě nenechá hladovým.

2 důležité prvky úspěšné keto diety

S takto úžasným potenciálem hubnutí si pravděpodobně v pokušení, vyzkoušet keto dietu. Pro dosažení nejlepších výsledků by mělo být kedo doprovázeno:

1) cvičením (nejlepší je zvolit intervalový trénink s vysokou intenzitou) a

2) podpora ve formě doplňků stravy.

Ukázalo se, že doplňky stravy velmi pomáhají při snižování vedlejších účinků této diety (žízeň, únava, podrážděnost, točení hlavy) a při udržování přirozené rovnováhy v těle.

Podpoř svůj pokrok pomocí MCT Keto Drink

Pokud se rozhodneš začít s keto dietou, MCT Keto Drink od PowGen je určitě doplněk, který bychom ti doporučili. Díky vysoce koncentrovanému MCT oleji v práškové formě (75%) se rychle přeměňuje na energii díky ketonům, které posilí funkci mozku, proces spalování tuků a pomůžou ti rychleji dosáhnout a udržet stav ketózy.

Keto Drink je nepochybně jedním z vítězů v obalsti doplňků stravy, neboť může pomoci tvému tělu přejít na využití tuků pro energii a tak spalovat tukové zásoby mnohem rychleji. Jeho užití je velmi jednoduché: stačí jej smíchat s vodou, abys vytvořil krémový kokosový nápoj, a můžeš vyrazit!

Vyzkoušej jej právě nyní v limitované speciální AKCI!