Léto je téměř tady a není lepší čas na to dostat se do formy

Teplejší dny jsou za rohem, a pokud jsi ještě nezačal pracovat na své letní formě, není času nazbyt. Vyrýsovat si postavu včas před dovolenou může být náročný úkol, ale se správným myšlením a komplexním přístupem je možné dosáhnout svých fitness cílů i v krátkém období.

Ať už chceš zhubnout, zpevnit svaly nebo se jen zbavit přebytečné vody, stačí dodržovat tyto kroky, které tě dovedou k cíli. Pokračuj ve čtení a objev dokonalé tipy a triky, díky kterým to na pláži rozjedeš a toto léto bude prostě tvoje!  

The ultimate formula to get in shape for summer

Malé kroky = velké výsledky 

Především si nedávej moc velké sousto –⁠ musíš si stanovit realistické cíle. Příliš rychlá snaha dosáhnout příliš velkého cíle může odradit. Mnohem lepší je začít v malém a postupně zvyšovat frekvenci tréninků a jejich intenzitu. Ať už se jedná o 30minutovou rychlou chůzi nebo 10minutový trénink s vlastní vahou, každý malý kousek se počítá.  

Další věcí, která stojí za zmínku, je důslednost. Když se budeš půl dne potit v gymu a pak zbytek týdne polevíš, nepřinese to kýžené výsledky, takže si vytvoř fitness rutinu, která tě bude bavit, a vytrvej

Vyvážený jídelníček tě přiblíží k tvým cílům

Strava je důležitější, než si myslíš. Vyvážená strava bohatá na bílkoviny, sacharidy a zdravé tuky pomůže tvému tělu jako palivo pro trénink a napomůže regeneraci. Vyhýbání se zpracovaným potravinám a sladkým nápojům ti také pomůže snížit množství zbytečných kalorií a rychleji dosáhnout tvých vysněných cílů. 

Odpočinout si, načerpat síly, zopakovat si to?

Pozor! Zdravá strava a pravidelné cvičení jsou dobrým začátkem, ale nestačí. V této rovnici je ještě třetí prvek, který nesmíme přehlížet. Mluvíme o odpočinku a regeneraci. Je důležité, aby ses nepřepínal, protože to bude mít z dlouhodobého hlediska jen negativní následky. Poskytnout tělu čas na zotavení po tréninku je stejně důležité jako samotný trénink, protože umožňuje svalům se zotavit a zesílit. Pro optimální regeneraci a celkové zdraví je také nezbytný kvalitní spánek a hydratace.

Sada Železný 6pack: tvoje jedinečné řešení pro letní formu    

S blížícím se létem a stoupajícími teplotami je čas jednat a připravit se na sezónu se Sadou Železný 6pack od PowGen, která ti pomůže rychleji a snadněji dosáhnout tvých cílů

Sada Železný 6pack je perfektní kombinací doplňků stravy, které ti pomohou zhubnout a vytvarovat dokonalou svalnatou postavu. Sada obsahuje tři výkonné doplňky stravy, které ti společně pomohou zhubnout, vyrýsovat svaly a dosáhnout tvých cílů v oblasti formování postavy:

  • EasyBurn: Přírodní spalovač tuků, který zrychluje metabolismus a napomáhá spalování odolného tuku. 
  • 6Pack Accelerator: Speciálně vyvinutý doplněk stravy pro redukci břišního tuku, prevenci tvorby tukových buněk a zvýšení spalování tuků.
  • Turbo Fix: Nejlepší řešení, které pomáhá snižovat nadýmání, stimulovat lymfatický systém a odstraňovat toxiny z těla. 

Jsi připraven chopit se této příležitosti a dosáhnout skvělé formy ještě před létem? Už nečekej a objednej si Sadu Železný 6pack ještě dnes! 

Produkty pro vás

10DENNÍ PROGRAM S NÁPOJI
-64%
Speciální cena 599 Kč Běžná cena 1 669 Kč
Zobrazit produkt