Lahodné letní nápoje na spalování tuků

Léto je tady a na návrat do kondice zbývá málo času. Přebytečná kila bohužel nezmizí, pokud si nevypracujete akční plán, jak je shodit – a to rychle!

A přestože na přípravu na tolik potřebnou dovolenou už nezbývá mnoho času, stále je dost času na to, abys se vybavil vším, co potřebuješ k tomu, aby jsi se přiblížil své vytoužené kondici a za pár týdnů byl připraven vyrazit v plavkách k vodě.

image

Zde je to, co potřebuješ pro last minute hubnutí:

Trénink:

Nemůžeme dostatečně zdůraznit význam fyzické aktivity. Důslednou kombinací kardia a silového tréninku se dostaneš na cestu ke spalování tuků a zvýšení hladiny energie. I mírné cvičení může výrazně přispět k úbytku hmotnosti, proto ho nezapomeň zařadit na seznam svých každodenních úkolů.

Vyvážená strava:

Samozřejmě je nutná i zdravá strava. Vyvážená strava poskytuje tělu všechny živiny, které potřebuje ke správnému fungování. Zařaď do svého jídelníčku čerstvé ovoce a zeleninu, celozrnné obiloviny, luštěniny, ořechy a libové bílkoviny a jez co nejméně nezdravých potravin s „prázdnými” kaloriemi. Přidej vitamíny, minerály, antioxidanty, některé sacharidy (včetně škrobů a vlákniny) a dokonce i zdravé tuky.

Věnuj čas sestavení zdravého stravovacího plánu, třeba s dietologem, a dodržuj ho, protože při správné stravě je menší pravděpodobnost, že onemocníš nebo dostaneš infekci, a navíc bude tvoje výkonnost lepší.

Lahodné letní nápoje na spalování tuků

Speciální letní sada od PowGen je ideální pro letní teploty! Skládá se ze 3 nápojů, které rozhodně musíš vyzkoušet, pokud chceš rychleji spalovat tuky!

Easy Burn

Nápoj Easy Burn na spalování tuků rozjede tvůj metabolismus na vysoké obrátky. Pomůže tvému tělu spálit o 24 %* více tuku, což povede k většímu úbytku hmotnosti. Navíc můžeš očekávat příliv energie – ideální pro letní večery, na které se tak těšíš.

A co je na Easy Burn nejlepší? Funguje, i když odpočíváš!

Turbo Fix

Tento odvodňující nápoj s příchutí malin výrazně snižuje zadržování vody v těle, nastartuje hubnutí a zviditelní tvoje svaly. Ve skutečnosti Ti pomůže zhubnout 2,5krát* více!

Turbo Fix je považován za nejrychleji působící produkt na trhu! Jeho klinicky prokázané výsledky jsou jen dalším důvodem, proč se přesvědčit, že je to tvůj nový oblíbený letní nápoj. Vyrýsované tělo, méně toxinů a snížená tělesná hmotnost s pouhým 1 nápojem denně? My ho určitě budeme užívat!

Night Buster

A v neposlední řadě: noční spalovač tuků Night Buster! Připrav se na další super pomoc: Night Buster eliminuje večerní chutě a hlad a spaluje tuky po celou noc. Maximalizuje noční spalování tuků a pomůže Ti probudit se plný energie!

Tento limetkový nápoj je ideální, pokud chceš mít hlad pod kontrolou. Je také užitečný, pokud ti trávení někdy brání v noci usnout. Night Buster pomůže zlepšit kvalitu spánku a podpořit játra – obojí je pro hubnutí klíčové!

Vyzkoušej tuto 15denní sadu a nech se ohromit výsledky.

Uvidíme se u vody!!

Produkty pro vás

SPALOVAČ TUKU / UVOLNĚNÍ
-50%
Speciální cena 549 Kč Běžná cena 1 099 Kč
Zobrazit produkt