Nápoj, který spaluje tuk

Určitě jste už slyšeli o potravinách, které pomáhají spalovat tuky, tedy o potravinách, které zlepšují trávení, stimulují metabolismus a následně urychlují spalování tuků. 1 sklenice tohoto nápoje denně odbourá přebytečný tuk dříve, než se nadějete. Toto musíš vyzkoušet!

image

Nejlepší potraviny, které pomáhají spalovat tuk

Nejlepší přírodní složka pro spalování tuků je jistě zelená káva – král spalovačů tuků! Nejde o nějakou speciální a exotickou odrůdu, ale prostě klasická káva nepodrobená procesu pražení.

To znamená, že kávová zrna si zachovají svou přirozeně zelenou barvu. Kromě toho obsahují také mnoho polyfenolů, více minerálů a vitamínů (zejména skupiny B) a méně kofeinu než klasická pražená káva.

Látky, které obsahuje, přinášejí našemu tělu různé výhody: stimulují vstřebávání tuků, mají antioxidační a protizánětlivý účinek a regulují hladinu cukru v krvi (vynikající zpráva i pro diabetiky).

Další skvělou přírodní přísadou pro spalování tuků je kolový ořech, který roste v afrických lesích. Tato přísada, bohatá na kofein, je vynikající na hubnutí a nabízí několik výhod: posiluje metabolismus, zlepšuje trávení a zvyšuje hladinu energie.

Nápoj, který urychluje spalování tuků

Je to nápoj Easy Burn na bázi zelené kávy a kolových ořechů, který přirozeně zvyšuje vnitřní teplotu těla, čímž vytváří v těle optimální podmínky pro spalování tuku. Tento klinicky ověřený nápoj brání tělu využívat cukr jako první zdroj energie a nutí ho využívat nejprve přebytečný tuk nahromaděný v těle.

To znamená, že spaluje tuk i ve dnech odpočinku, když nemáš čas na cvičení.

Funguje dvěma způsoby:

  • zabraňuje absorpci cukru ve střevě a využití cukru z potravy
  • brání tělu využívat cukr (glukózu), který se ukládá v játrech a svalech (ve formě glykogenu) jako zdroj energie

Proč je Easy Burn tak účinný

Tento lahodný nápoj s příchutí manga obsahuje výtažky z kolových ořechů s přírodním kofeinem a zelenou kávu a pomáhá spalovat tuk i ve dnech, kdy necvičíte:

  • při odpočinku spaluje o 5,7 % více tuku
  • vede k optimálnímu trávení
  • reguluje hladinu cukru v krvi
  • doplní energii a zvyšuje vitalitu těla
  • zbavuje pocitu únavy

Nápoj byl designován především pro ty, kteří nejsou schopni nebo ochotni cvičit každý den. Je ideální pro spalování tuků, i když odpočíváme na pohovce a sledujeme oblíbený seriál na Netflixu. Pokud chceš aktivovat spalování tuků a zvýšit si hladinu energie, stačí rozpustit 1 sáček v 1 sklenici vody a vypít ho po snídani nebo obědě.

Produkty pro vás

10DENNÍ PROGRAM S NÁPOJI
-64%
Speciální cena 599 Kč Běžná cena 1 669 Kč
Zobrazit produkt