Tvůj největší nepřítel? Tekuté kalorie!

Abychom se dostali zpět do formy a cítili se dobře, je nutné podívat se na náš jídelníček – jak jídlo, tak nápoje, které konzumujeme. To druhé často ignorujeme, ale tekuté kalorie se snadno konzumují a nahromadí se během velmi krátké doby.

image

Žádný pokrok při hubnutí?

Cvičíš a hlídáš si jídelníček, ale zdá se, že se tvoje váha zastavila? Jedním z důvodů mohou být tekuté kalorie. S ohledem na tuto skutečnost bys měl vyhodnotit tekuté kalorie, které možná nevědomky konzumuješ.

Při počítání kalorií většina lidí myslí na jídlo, nikoli na nápoje. A v důsledku toho se dvakrát nerozmýšlíme, když si dáme nápoj (protože hydratace je důležitá), který může být ve skutečnosti naplněn stovkami kalorií.

Tekuté kalorie někdy schované

Jistě, nápoje slazené cukrem jsou jasné. Ale existuje i několik dalších nápojů, které obsahují tyto prázdné kalorie a mohou způsobit přibývání na váze - a my jim většinou nevěnujeme pozornost.

Ovocný džus zní jako zdravá volba, ale pokud není čerstvě vymačkaný a přímo z pomeranče (a i pak obsahuje přírodní cukry!), je pravděpodobně plný cukru. Stejně tak některé proteinové koktejly a energetické nápoje, které si všichni s radostí přidáváme do jídelníčku, abychom dosáhli co nejlepších výsledků. Jsou sice účinné, ale mohou obsahovat spoustu kalorií, takže je nezapomeň započítat do svého kalorického účtu.

Provinilá potěšení

Když se řídíme stravovacím plánem, tréninkovým rozvrhem nebo se dokonce jen snažíme vyhýbat přílišnému množství cukru ve stravě, možná potřebujeme některé jednoduché životní radosti více než kdy jindy. Nezapomínej však na skryté kalorie v nich.

Jeden šálek kávy s jedním cukrem a plnotučným mlékem by se dal přehlédnout, ale zapomeň na tři denně! Tvůj počet kalorií by mohl být o několik set kalorií mimo. Totéž platí pro pivo, které vypiješ o víkendovém večeru s přáteli.

Vyhraj boj s tekutými kaloriemi a získej vyrýsované tělo

Tekuté kalorie mohou být právě tím, co ti brání v získání vyrýsovaného těla, proto na ně nezapomínej. Hydratace je důležitá, ale drž se vody nebo čaje. Pokud ti voda připadá příliš nudná, přidejte do ní čerstvé ovoce nebo bylinky, které jí dodají chuť.

Ale neboj se, víme, že může být těžké dodržovat dietu na 100 %. Proto jsme vytvořili dokonalou sadu, která ti na této cestě pomůže.

Sada Nápojů na hubnutí od PowGenu byla vyvinuta tak, aby ti pomohla rychleji dosáhnout tvých cílů, a obsahuje tři z našich bestsellerů: TurboFix, Easy Burn a Night Buster. Tato výkonná kombinace denních a nočních nápojů ti pomůže:

  • nastartovat hubnutí nebo překonat hranici, kdy se tvoje váha zastavila,
  • podpořit spalování tuků přes den i v noci a zároveň udržet tvoje svaly v neporušeném stavu,
  • zvýšit závislost tvého těla na tucích jako palivu,
  • potlačit večerní chutě a snížit riziko nočního mlsání,
  • vyplavit přebytečnou vodu, detoxikovat organismus a snížit nadýmání, aby byly břišáky lépe vidět!

Jak lépe urychlit spalování tuků a získat vysněnou postavu, než s chutnými funkčními nápoji, které skvěle hydratují a spalují tuky, aniž by se ti zvýšil počet kalorií! Objednej si Nápoje na hubnutí než se vyprodají zásoby.

Produkty pro vás

30DENNÍ PROGRAM
-60%
Speciální cena 939 Kč Běžná cena 2 329 Kč
Zobrazit produkt
PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt