Jak nechat selhat novoroční předsevzetí

Rok 2023 je tady, což znamená, že je čas držet se svého novoročního předsevzetí!

Zbavit se tuku na břiše, přidat více silového tréninku nebo lepší stravování… ať už máte jakékoliv ambice, pravděpodobně víte, že novoroční předsevzetí se snadněji porušují než plní.

image

Motivace je klíčová!

Vím, co chci dosáhnout, ale z nějakého důvodu nevidím žádné výsledky! Tento problém je častější, než si myslíte. Tisíce mužů a žen, jako jste vy, si stanovili v lednu své cíle, ale cestou se vzdají, protože nedostatek výsledků je demotivuje.

Dá se to zvládnout, ale je důležité, abyste pochopili, kde jsou nejčastější kritické body, které celou snahu ničí.

Cvičíte příliš mnoho nebo vůbec

Jedním z důvodů, proč selhává mnoho předsevzetí, je skutečnost, že lidé trénují příliš tvrdě nebo vůbec.

Motivační fráze no pain - no gain (přel. bez práce nejsou koláče) je jednoznačně něco, co byste měli vymazat ze své mysli. Udělejte si laskavost a začněte se trochu více hýbat, ale nepřehánějte to ze začátku, protože vám to dlouho nevydrží.

Rozhodněte se pro tréninky mírnější intenzity. Namísto náročných a intenzivních tréninků začněte užívat spalovač tuků, který posiluje metabolismus. Program Easy Burn spaluje o 24 % více tuků* během několika hodin a udržuje vaši svalovou hmotu neporušenou.

Příliš mnoho bílého tuku v těle

Takzvaný bílý tuk je váš nejhorší nepřítel. Je to tuk nahromaděný kolem žaludku a na břiše. Během svátků obvykle netrávíme čas konzistentním tréninkovým programem a nedostatek pohybu má za následek nadměrné množství bílého tuku v těle.

Nemluvě o tom, že ani lockdown našemu pohybu právě neprospívá…

Naštěstí je přeměna bílého tuku na hnědý možná pomocí správných doplňků. Pomocí 6pack Accelerator se můžete zbavit nebezpečného břišního tuku! Může vám pomoci redukovat tuk na břiše až o neuvěřitelných 50 %*!

Toxiny a přebytečná voda v těle

Dalším problémem, který stojí v cestě mezi vámi a vyrýsování tělem, je přetížený lymfatický systém. Přebytečná voda blokuje proces hubnutí.

Řešení je jednoduché: zbavte se přebytečné vody, kvůli které vypadáte objemnější, než ve skutečnosti jste, a spolu s ní odstraňte toxiny. S programem Turbo Fix lze dosáhnout obojího – díky jeho vylepšenému složení dokonce již za několik dní!

Získejte všechny 3 esa v rukávu v 1 sadě – 60denní sada Totální nabušení

V PowGen jsme připravili sadu produktů pro tělo jako z oceli v roce 2023!

Přidejte ke své denní rutině mírné cvičení a produkty ze Totální nabušení, které vám pomohou zredukovat tuk, zbavit se nadýmání, zhubnout a do léta se nepoznáte!

*[Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.]

Produkty pro vás

10DENNÍ PROGRAM S NÁPOJI
-64%
Speciální cena 599 Kč Běžná cena 1 669 Kč
Zobrazit produkt