Dosažení optimálního sportovního výkonu s OMEGA-3

Omega-3 mastné kyseliny jsou živiny nezbytné pro správné a optimální fungování lidského těla. Jsou tak důležité, protože pomáhají udržovat zdraví tvého srdce, mozku a očí v nejlepší kondici, což pomáhá udržovat tvé sportovní výkony na vysoké úrovni!

image

Druhy omega-3 kyselin

ALA (kyselina alfa-linoleová) je nejběžnější omega-3 mastná kyselina, kterou lze nalézt v rostlinných potravinách, jako je zelená listová zelenina a lněná, konopná a chia semínka. Naše játra přeměňují ALA kyselinu přijatou z potravy na dvě další formy omega-3, EPA (kyselinu eikosapentaeonovou) a DHA (kyselinu dokosahexaenovou), které jsou nejdůležitějšími omega-3 ve stravě! Tento proces přeměny je však velmi neefektivní.

Jak můžeš zvýšit příjem omega-3 a podpořit svůj aktivní životní styl?

Protože EPA a DHA jsou stavební složkou každé buňky, je nezbytné zvýšit jejich příjem co nejefektivněji. Pro optimální množství EPA a DHA bys měl konzumovat potraviny živočišného původu, jako jsou tučné ryby, a jejich příjem bys měli směřovat na 250 mg/den. 

Tvé jídlo by mělo obsahovat například dvakrát týdně 200 g uzeného lososa. Alternativně je možné získat omega-3 také z 1 g rybího oleje denně. Nejvhodnějším způsobem, jak zajistit dostatečný příjem omega-3, je však užívání kvalitního doplňku stravy, jako je POWER Omega-3.

Proč jsou omega-3 tak důležité pro aktivní životní styl? 

Zařazení omega-3 do stravy prospívá kardiovaskulárnímu systému, který udržuje srdce v chodu a krevní oběh efektivní. To ti může pomoci lépe zvládnout silový trénink. 

Jak ti omega-3 mohou pomoci dosáhnout lepšího výkonu?

Denní příjem omega-3 mastných kyselin může prospět mladším i starším, běžcům, plavcům, turistům, silovým sportovcům, fotbalistům i cyklistům. POWER Omega-3 je rybí olej s vysokým obsahem EPA i DHA omega-3, které podporují optimální fungování zraku, srdce a nervového systému. 

POWER Omega-3 je známý svou čistotou a pohodlností. Jeho denní dávka obsahuje více než jen "nezbytné minimum" a nemá rybí chuť. Je obohacena o vitamin E, který poskytuje prvotřídní antioxidační ochranu, díky níž tvé buňky pracují na nejvyšší úrovni a tím ti umožňují být ještě lepší, rychlejší a silnější! 

Nenech si ujít naši nabídku 1 + 1 ZDARMA!