Efektivní hubnutí s L-karnitinem?

Často se stává, že i když dodržujete zdravou stravu a trávíme hodiny v tělocvičně, i přesto nemůžete dosáhnout požadovaných výsledků? ...možná vše, co potřebujete k dosáhnutí vašich cílů, je jen trochu více podpory!

image

Co je L-karnitin?

Je to aminokyselina, která tělu pomáhá přeměnit tuk na energii. Nejdříve je třeba vědět, že L-karnitin není žádný umělý stimulant, ale přírodní látka, která se tvoří v lidském těle. Produkuje se v játrech a ledvinách a ukládá se ve svalech, srdci, mozku a spermiích.

Přestože je nevyvážená strava syntetizovaná v našem těle, zvýšená námaha nebo změny související s věkem mohou zpomalit jeho produkci.

Na co myslet při výběru výživového doplňku s L-karnitinem?

Existují různé formy L-karnitinu. Forma L-karnitinu L-tartrát je nejlepší pro zlepšení metabolismu tuků, zvýšení kalorického deficitu a podporu hubnutí. Je to nejrozšířenější forma karnitinu ve výživových doplňcích, jednoduše a rychle se vstřebává a je to nejlepší forma pro fyzicky aktivní lidi, především při silovém tréninku.

Náš produkt L-Carnitine Max Power je založen na aktivní látce Carnipure: L-karnitin L-tartrát vysoké kvality ze Švýcarska. Tento přírodní doplněk je navíc kompatibilní i s veganskou stravou. Bez lepku, GMO, laktózy a přidaných konzervačních látek či barviv.

Proč si vybrat náš L-Carnitine Max Power:

  • podporuje metabolismus mastných kyselin a tvorbu energie
  • perfektní kombinace složení a dávkování pro optimální účinek
  • nejčistší l-karnitin švýcarské kvality
  • bez živočišné želatiny – vhodný i pro vegany
  • poskytuje až o 16%* lepší spalování tuků
Využijte speciální akční nabídku a získejte L-Carnitine Max Power ještě DNES!

*Výsledky našeho klinického hodnocení. Mohou se lišit od člověka k člověku.