Piperin: řešení proti přebytečným kilogramům

Dnes je neustálý problém téměř každého, žen i mužů, stejný: jak se zbavit těch kilo navíc, co ničínaše sebevědomí. Vědci nyní objevili velmi efektivní a účinnou látku, která nám může pomoci bojovat s nadváhou a nepříjemným tukem. Zajímá tě, co to je? Pokračuj ve čtení.

image

Piperin – výjimečná složka

Mnohým asi není tak znám, ale jsme si jisti, že jste se s ním už setkali, protože tato účinná látka se nachází v dobře známém pepři a dává mu specifickou ostrou chuť. Ale nejen to.

Jedinečné termogenní vlastnosti

Piperin má vlastnosti nesrovnatelné s ničím jiným. Působí nejen jako diuretikum, obsahuje také antioxidanty a používá se především kvůli svým vlastnostem, které pomáhají při hubnutí.

Objev účinky piperinu:

  • zajišťuje termogenní účinek, který pomáhá spalovat tuk na konkrétních místech našeho těla (např. břišní tuk);
  • funguje jako diuretikum, tzn. snižuje množství přebytečné vody v těle a podporuje vylučování toxinů, které zpomalují metabolismus;
  • zlepšuje trávení, vstřebávání živin ve střevech a zkracuje čas přechodu střevního obsahu tělem.

Sbohem, zbytečná kila!

Hubnutí nebylo nikdy tak snadné. Představujeme 6pack Accelerator, přírodní doplněk stravy, který ti pomůže zhubnout za mimořádně krátký čas. Špičkový produkt od PowGen obsahuje nejen piperin, který kromě výše uvedených výhod zvyšuje i vstřebávání a účinnost jiných složek, ale také:

  • extrakt ze sicilských červených pomerančů, které zabraňují hromadění tuku;
  • výtažek z kajenského pepře, který díky svému termogenní účinku spaluje tuk, ale nedráždí žaludek;
  • a zelený čaj, který zvyšuje tělesnou teplotu a podporuje spalování tuků.

Úžasný spalovač tuků 6pack Accelerator s funkcí 2 v 1 ti pomůže nejen bojovat proti přebytečným kilům a odstraňovat břišní tuk, ale také zabrání hromadění nových tukových zásob a tím zabraňuje vzniku jojo efektu.

Produkty pro vás

SPALOVÁNÍ TUKU
-60%
Speciální cena 529 Kč Běžná cena 1 318 Kč
Zobrazit produkt
PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt