Přebytečná voda v těle představuje vážný problém

Představ si, že ztratíš 1 kg tuku za 14 dní. To je skvělý výsledek, ale neuvidíš rozdíl, když se podíváš do zrcadla, protože tvoje tělo stále zadržuje 1 kg vody.

image

Voda tvoří asi 60 % celkové tělesné hmotnosti. Ztrácíš a nahrazuješ 2 až 3 litry vody denně. Zadržuješ více v některé dny a méně v další. Příznaky retence vody zahrnují oteklé prsty, kotníky a nohy, stejně jako plynatost.

Většina mužů jí příliš mnoho soli, ale ve svojí stravě ji můžeš snížit. Sodík je dobře známý viník, pokud jde o zadržování vody. Ale není tím jediným. K tomuto problému může přispět i tvoje strava. Proč tvoje tělo zadržuje více vody, když jsi na dietě? Co s tím můžeš dělat? Objev 4 bezpečné způsoby, jak zabránit zadržování vody

1) Vyhýbej se hladovění

Výzkum ukázal, že dlouhodobý deficit kalorií drasticky zvyšuje hladiny kortizolu. To způsobuje mnoho problémů v těle, jako je inzulínová rezistence, hromadění tuku v žaludku a zvýšená retence vody. Zatímco kalorický deficit je třeba pro hubnutí, nepřeháněj to.

2) Nepřeháněj to s cvičením

Je zřejmé, že cvičení je nutné, pokud chceš spalovat tuk, získat svalovou hmotu a zhubnout. Ale intenzivní cvičení, stejně jako hladovění, zvyšuje hladinu kortizolu. Při výkonu spalování kalorií, ale také zvyšuje úroveň zadržované vody. Nemá smysl ztrácet tuk, pokud se necítíš nebo nevypadáš nejlépe.
Nižší intenzita cvičení snižuje kortizol a pomáhá tělu vyrovnat se s negativními účinky stresu. Zde je klíčová umírněnost.

3) „Cheat meal“ je pro Tebe dobrý

To zní příliš dobře, aby to byla pravda, ale je vědecky prokázáno, že „cheat meal“ během nízkokalorické diety bude odstraňovat přebytečnou vodu z tvého těla. Nejslavnější studií na tomto poli byl „Experiment minnesotského hladovění”, ve kterém dobrovolníci přešli na nízkokalorickou dietu. Když pak dostali na oslavu jídlo s vysokým obsahem kalorií, ztratili významně váhu, doslova přes noc. Jejich hladiny kortizolu dramaticky poklesly, stejně jako množství vody v těle.

4) Pij vysoce kvalitní diuretikum

Jak bylo uvedeno výše, když začíná proces hubnutí, tukové buňky začínají uvolňovat toxiny a hormony. Tvoje tělo pak začne hromadit vodu. To je, když tvoje játra a lymfatický systém potřebují největší podporu.
Pokud se přebytečná voda nevyplavuje, znovu se absorbuje a skončítš s pocitem nadýmání a oteklosti.
Vysoce kvalitní diuretikum, jako je Turbo Fix, pomáhá zbavit se přebytečné vody a vytvořit minerální rovnováhu.

Turbo Fix odstraňuje 27 % přebytečné vody,snižuje otoky, vyplavuje toxiny z tvého systému a posiluje hlavní orgán pro spalování tuků – játra! Pokročilá formule a přírodní složky ti přinášejí viditelné výsledky během několika dní.

TurboFix vyplaví přebytečnou vodu z tvého těla, vyrýsuje tvoje tělo a posilí hlavní orgán pro spalování tuků – játra!