Přerušovaný půst aneb jak jíst vše, na co máš chuť

Přerušovaný půst není ani tolik dieta, jako spíše stravovací návyk: není to o tom, co jíš, ale kdy jíš (a kdy ne). Vypadá to, že tohle by mohlo být to pradávné tajemství, jak dosáhnout štíhlého těla. Ale jak to funguje?

image

MOŽNÁ UŽ TENTO PŮST I PRAKTIKUJEŠ

V jisté podobě byl přerušovaný půst praktikován napříč historií. Nejlepší na tom je, že jsi ho už pravděpodobně praktikoval, aniž bys o tom věděl. Čas mezi večeří a snídaní je obvykle zhruba 12–14 hodin, správně? Tak to už jsme skoro tam!

Účinnost tohoto typu „hladovění“ však závisí na délce, kdy jsi nalačno. Zaměř se minimálně na 15 hodin (nebo 18 až 20), jak budeš postupovat. Úspěch však bude záviset také na 2 zásadních krocích.

KROK 1

Prvním krokem v tom, že nebudeš jíst po dobu 18 hodin, je… no, nejíst po dobu 18 hodin. Jakmile si dáš svoje poslední denní jídlo, tak tvoje následující bude až další den snídaně. Ale všichni víme, že večerní chutě na jídlo jsou naprosto ty nejhorší! Existuje něco, co by s tímhle mohlo pomoci?

Odpovědí je Garcinie kambodžská

Je to ovoce, které má úžasný vliv na chuť k jídlu a náhle přepady hladu. Měj ji jako svého spojence a zvýš svou šanci na úspěch, a to zcela přirozeným způsobem. Je mnohem menší pravděpodobnost, že budeš útočit na sladkosti a jiná pokušení, pokud taková nutkání zastavíš již v počátku!

KROK 2

Je to spánek. Překvapen? Nebuď. Výzkum ukázal, že dobře odpočatí lidé mají větší sebeovládání a zdravější stravování. Vitamín B, magnesium a vápník jsou nepostradatelnou pomocí při dobrém nočním spánku. Možná pomůže šálek meduňky? A co třeba nápoj, který má všechny výše uvedené výhody v jednom?

NightBuster

Právě jsi našel způsob, jak zaručit úspěch s prerušovaným půstem! S 1000 mg přípravku garcinie kambodžské se NightBuster postará o tvoje večerní chutě a se všemi zklidňujícími složkami (magnesium, vápník, meduňka) zajistí kvalitní spánek. A nejen to – bude optimalizovat noční spalování tuků, což je nejlepší a nejefektivnější doba pro spalování tuků!

Stačí vypít lahodný limetkový nápoj po tvém posledním denním jídle a jdeš vstříc úspěchu!

Produkty pro vás

SPALOVAČ TUKU / UVOLNĚNÍ
-50%
Speciální cena 549 Kč Běžná cena 1 099 Kč
Zobrazit produkt