Shane za 6 měsíců ohromně zhubnul, vyrýsoval svoje tělo a břišní svaly!

Shane Williams z Anglie zaznamenal první výsledky už za 5 dní! Jak je to možné?!

image

Existuje tolik z nás, kteří sdílíme Shanovu nelehkou cestu. Pomalý metabolismus činí každý náš pokus zhubnout těžkým a demotivujícím. Ale Shane nám všem ukázal, že je to možné! Získal břišní svaly, i když je předtím nikdy neměl.

Shane měl vždycky trochu nadváhu a nikdy v životě neměl vyrýsovanou postavu. Jelikož pracuje jako prodejce aut, jeho pracovní hodiny jsou často velmi dlouhé, stresující a stíhat vést zdravý životní styl je téměř nemožné.

Jeden moment vše změnil

Nazvdory tomu, že už ztratil skoro všechny naděje, rozhodl se Shane, že se pokusí ještě jednou zhubnout.

„Už jsem vážil 93 kilogramů a nemohl jsem se zbavit toho zatraceného břišního tuku.” Shane nám říká. Po celý život byl zvyklý na pomalý metabolismus, ale tentokrát chtěl opravdu zhubnout a vidět konečně změnu.

„Tehdy jsem objevil PowGen. Rozhodl jsem se objednat nápoj na odvodnění, nápoj pro spalování tuků a kapsle, které eliminují břišní tuk.”  Doufal v to nejlepší, ale nemohl uvěřit svým očím.

Easy Burn, Turbo Fix a 6Pack Accelerator byli tou správnou volbou pro Shana.

Všechny tři produkty společně zaručí:

  • eliminaci zadržované vody v těle

  • podpoří funkci lymfatického systému

  • odstraňují břišní tuk

  • urychlují hubnutí

  • zlepší trávení

  • zvýší hladinu energie

„PowGen udělal s mým tělem doslova zázraky! Poprvé v životě jsem začal vidět svoje břišní svaly. Prvních výsledků jsem si všiml už po 5 dnech!” nadšeně říká.

Nyní Shane dosáhl svého cíle: „Nyní jsem plný energie a moje nové ploché břicho mě nutí cítit se ještě více motivovaně a sebevědomě.“

Shane je zdrojem inspirace pro nás pro všechny, ale především jeho fyzická změna mu poskytla něco nesmírně důležitého: sebeúctu.

Shane: „PowGen mi pomohl posílit a vyrýsovat moje břišní svaly a učinil mě úplně jiným člověkem. Nyní si opravdu věřím a nikdy jsem se ve svém těle necítil tak dobře.”

Sada Železný 6pack pro vyrýsování břišních svalů

Shanovi se podařilo transformovat své tělo a dosáhnout svého cíle díky sadě Železný 6pack. 30denní program obsahuje 3 TOP produkty, které odstraňují přebytečnou vodu a otoky, spalují tělesný tuk, eliminují břišní tuk a urychlují metabolismus.

Vyzkoušejte produkty, které Shanovi konečně pomohly proměnit svoje tělo!

Produkty pro vás