Společný nepřítel: břišní tuk

I tobě se těžko zbavuje tuku na břiše? Kromě toho, že břišní tuk nevypadá právě nejlépe, může také způsobovat i jiné problémy. Čti dál a odhalíme ti, co je vlastně břišní tuk, jak vzniká a samozřejmě jak se ho můžeš zbavit.

image

Co je břišní tuk?

V oblasti břicha vznikají 2 druhy tukové tkáně: podkožní tuk a vnitřní břišní, resp. viscerální tuk. První druh je většinou jen estetickým problémem, druhý však způsobuje mnohé další potíže.

Vnitřní břišní tuk je druh tukové tkáně, kterého se zbavuje jen velmi obtížně. Jde o hromadění tuku pod břišními svaly. Tento tuk obrůstá a prorůstá naše vnitřní orgány.

Kromě toho, že je těžké ho odstranit, může také způsobit různé zdravotní problémy, jako jsou: cukrovka typu II, kardiovaskulární onemocnění, neplodnost, osteoporóza a dokonce i nádory.

Může být také původcem neurologických problémů a nemocí (chronické bolesti hlavy, Alzheimer, a další…), ovlivňuje náladu a může způsobovat depresi.

Jak vzniká a jak se ho zbavit?

Hromadění břišního tuku způsobuje nesprávná strava (nadměrná konzumace sacharidů, nasycených tuků, fastfoodu, alkoholu, apod.), hormonální nerovnováha, stres, nedostatek spánku a drastické hladovky.

Jak se zbavit břišního tuku? No, pravděpodobně už víš, že na to nutně potřebuješ přiměřenou stravu a pravidelnou fyzickou aktivitu. Aby jsi se zbavil břišního tuku a zabránil jeho vzniku, doporučujeme zejména pestrou a vyváženou stravu, tvořenou zdravými tuky, vlákninou a bílkovinami, omezený příjem trans tuků a možná také zařadit do své kuchyně kurkumu, chilli a olivový olej.

Doporučujeme vyšší konzumaci zelené zeleniny, olivového oleje, mandlí, ořechů, oliv, ryb, bílého masa, kurkumy, chilli a papriky. Vyhýbej se kávě, syceným nápojem, džusům, červenému masu, bílou mouku vyměň za celozrnnou (i těstoviny, rýži apod.) A sniž také konzumaci mléčných výrobků.

6Pack Accelerator

Pořádných výsledků můžeš dosáhnout i rychleji, pokud do své denní rutiny přidáš kvalitní doplněk stravy. Kapsle 6pack Accelerator jsou výborná zbraň proti vnitřnímu břišnímu tuku.

Díky synergickému účinku silných přírodních složek ti 6pack Accelerator pomůže:

  • zrychlit metabolismus
  • eliminovat břišní tuk
  • zvýraznit břišní svaly

Objednej ještě dnes se speciální slevou.

Produkty pro vás

PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt