Mitja: „Obrátil jsem list”

39letý Mitja, bývalý odborník pro technickou podporu a taxikář, který kdysi vážil 108 kg. „Už od té doby, co jsem byl dítě, jsem měl problémy s váhou – vžycky jsem bojoval  s nadváhou,“ přiznává. Má za sebou spoustu pokusů, ale to, co se mu podařilo shodit, se vždy vrátilo, plus s několika kily navíc.

image

Co je moc, to je moc

Pak se rozhodl, že to jednou provždy změní. „Obrátil jsem nový list. Začal jsem jíst zdravěji a chodit do posilovny, kterou mi doporučili moji přátelé.“ Jeho tvrdá práce začala přinášet výsledky, ale něco stále chybělo. Neustále se cítil bez energie a pořád toužil po chutném, ale zcela nezdravém jídle (kebab byl jeho absolutní slabost).

Mitja si uvědomil, že potřebuje něco, co by mohlo věci urychlit, jinak by začal ztrácet svoji motivaci. Potřeboval něco mnohem více efektivního, bezpečného a podpořeného vědou. Jeho přítel navrhl PowGen, značku zaměřenou speciálně na muže a snižování hmotnosti.

„První výsledky přišly okamžitě”

„Zadržoval jsem ve svém těle spoustu vody, zejména na břiše a v oblasti tváří, takže jsem se rozhodl pro nápoj Turbo Fix.“ Už zpočátku byl Mitja doslova uzemněn jeho výsledky. „Turbo Fix mi opravdu pomohl vyplavit přebytečnou vodu ven z těla – a to se stalo okamžitě.”

Asi po týdnu si stoupnul na váhu a uvědomil si, že shodil několik kilo. A tím to neskončilo: „Všiml jsem si, že mám více energie a při trénování, že už se tak rychle neunavím a ze všeho nejvíc, moje náhlé chutě na nezdravé jídlo zmizely.“

Jeden podivný vedlejší účinek

Spozorování výsledků v tak krátkém čase mu skutečně dodalo potřebnou motivaci. „Jakmile jsem viděl skutečné výsledky, bylo pro mě snazší držet se zdravého jídla a cvičení. Celkově vzato se ukázalo, že Turbo Fix je vynikající podporou.“ Pokračuje: „Cítím, že mi opravdu stouplo sebevědomí a to se odráží ve všech oblastech mého života.“

Zmiňuje se o také o jednom dalším vedlejším účinku, který se mu docela zalíbil: „Když jdu po ulici, někdy vidím ženy, jak se za mnou otáčejí,“ směje se. „Opravdu bych to doporučil všem chlapům.“

Jak tahle magie funguje?

Nápoj Turbo Fix obsahuje silné přírodní výtažky z rostlin, u nichž bylo prokázáno, že rychle vyplavují přebytečnou vodu z těla a zároveň udržují rovnováhu minerálů. Opuncie, ibišek, kořen sarsaparilly, artyčoky a mnohé další složky, které uvolňují nadýmání, snižují otoky, podporují játra (hlavní orgán pro spalování tuků) a společně vám zajistí bezpečné a rychlé výsledky.