Virgilio zlepšil své výsledky pomocí produktů PowGen: „V 38 letech vypadám lépe než ve 28!“

Vytížení v práci, vytížení doma a nikdy žádný čas na cvičení. Zní ti to povědomě? Virgilio je architekt, hasič a otec. Jeho hektický životní styl mu ztěžuje zaměřit se na zdravou stravu a dostatek pohybu –⁠ a přesto se mu podařilo dostat se v 38 letech do nejlepší formy svého života. Tady se dozvíš, jak to dokázal!

image

Virgilio používal 5 v 1 Preworkout spolu s dalšími produkty řady PowGen, aby proměnil své tělo ve štíhlý stroj na spalování tuků, a nyní vypadá a cítí se lépe než kdy předtím! Ale tak to dříve nebylo...

„Cítil jsem se nejistý“

I když je Virgilio v současné době na vrcholu svých sil, ne vždy se cítil sebejistý ohledně svého těla: „Jako dítě jsem býval trochu kulatější a děti ve škole si ze mě dělaly legraci.“ To jeho sebevědomí poškodilo: „Cítil jsem se nejistý kvůli těm vtipům a šikaně,“ říká.

Jako teenager se Virgilio rozhodl zhubnout a situaci úspěšně zvrátil. Ale rychle se posunul o několik let dopředu a jeho rušný životní styl zanechal své stopy. I když byl obecně stále štíhlé postavy, trápilo ho břicho a boky a neměl čas na zdravé stravování a cvičení.

Co je to předtréninkový produkt?

Předtréninkové doplňky neboli PWO jsou produkty speciálně zaměřené na zvýšení tvého tréninkového výkonu, což ti umožní cvičit intenzivněji a déle –⁠ ideální, pokud nemáš v posilovně mnoho času a chceš co nejlépe využít každou chvíli!

„Znovu získávám kondici a chuť do pohybu“

Virgilio už dříve zkoušel používat doplňky stravy, ale nikdy nebyl přesvědčen o jejich účinnosti: „Nikdy jsem neměl pocit, že by výsledky pocházely z doplňků stravy,“ říká. S přípravkem PowGen však jeho zkušenosti nemohly být odlišnější.

Před více než rokem ho zaujala internetová reklama, a tak poprvé nakoupil a od té doby už nehledal nic jiného. Využívá výhody silných spalovačů tuků, jako je 6Pack Accelerator, L-Carnitine, Definition Drink a náš bezkonkurenční PWO, 5 v 1 Pre-workout: „Mohu s jistotou říci, že díky přípravku 5 v 1 Preworkout získávám zpět svou kondici a chuť se hýbat, přestože mám na cvičení velmi málo času.“

Jak fungují PWO?

PWO zvyšuje přísun kyslíku do buněk, čímž zvyšuje produkci energie, spalování tuků a výkonnost. Zatímco některé PWO obsahují pochybné látky, 5 v 1 Preworkout je poháněn přírodními složkami, jako je guarana, zelený čaj a kajenský pepř, které jsou bezpečné a super účinné!

„Moje tělo je vypracovanější než kdykoli předtím“

Výsledky byly rychlé a znatelné na několika úrovních: „Okamžitě jsem pocítil, že dělám něco správného pro své tělo, a přestože jsem nikdy neměl problémy s navazováním kontaktů s ostatními, cítil jsem se motivovaný chodit ven, cítil jsem se sebevědomější.“

image

Virgilio se často snaží dodržovat zdravou stravu a najít si čas na pravidelné cvičení. Ale díky tomu, že své úsilí podpořil přípravkem 5 v 1 Preworkout, se mu stále daří dosahovat působivých fyzických výsledků: „V létě bylo mé tělo vypracovanější než kdykoli předtím - v 38 letech vypadám lépe než v 28!“

5 v 1 Preworkout – jediný PWO, který kdy budeš potřebovat!

Stejně jako Virgilio můžeš i ty dosáhnout úžasných výsledků s předtréninkovým produktem 5 v 1: jedinečným posilovačem cvičení a energie, který tě nabudí na trénink a pomůže ti z něj vytěžit maximum:

  • Zvyšuje tvoji energii a bdělost a nutí tě pohybovat se.
  • Zlepšuje vytrvalost a pomáhá ti posunout se o kousek dál.
  • Zrychluje metabolismus a pomáhá spalovat tuk, čímž zvyšuje svalovou hmotu.

Objednej si nyní se speciální slevou a připrav se na zvýšení energetické hladiny, posílení vytrvalosti a zdolání svých fitness cílů!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Při hubnutí je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.