image

Jak toto léto NEPŘIBRAT

Při tolika aktivitách často zapomínáme na pohyb a zdravou stravu, což může rychle vést k přibývání na váze. Ale tentokrát ne! Tyto tipy a triky ti pomohou udržet si současnou váhu a zabránit tomu, aby ti v létě kila přibývala.

Přečtěte si více
image

Lahodné letní nápoje na spalování tuků

Léto je tady a na návrat do kondice zbývá málo času. Přebytečná kila bohužel nezmizí, pokud si nevypracujete akční plán, jak je shodit…

Přečtěte si více
image

Stefan: „Téměř bez námahy jsem se dostal ze 106* kg na 96* kg“

Sada letních nápojů od společnosti PowGen pomohla Stefanovi zhubnout 10* kg a vytvořit zdravější a energičtější verzi sebe sama. Tady je návod, jak to dokázal!

Přečtěte si více
image

5 způsobů, jak dosáhnout lepší postavy

Teplé počasí je za rohem, a tak už určitě přemýšlíš o tom, jak se na jaře a v létě dostat do formy a vypadat ještě lépe. I když neexistuje jediná cesta k úspěchu, naši výzkumníci z PowGen sestavili seznam věcí, které ti mohou pomoci.

Přečtěte si více
image

Tvůj největší nepřítel? Tekuté kalorie!

Často je přehlížíme, ale tekuté kalorie se snadno konzumují a v krátkém časovém úseku se jich nashromáždí hodně. Pokud cvičíte a hlídáte si, co jíte, ale vaše hubnutí se dostalo do bodu mrazu, na vině mohou být tekuté kalorie.

Přečtěte si více
image

Adiponektin: hormon hubnutí!

Hormony se podílejí na fungování všech orgánů a na mnoha procesech v těle. Všichni víme, že za problémy s akné a nadváhou mohou hormony, ale…

Přečtěte si více