TESTIMONIÁLY

Reální lidé, reálné příběhy.

PowGen má již přes 160 000 spokojených zákazníků po celé Evropě!

image

Noah

Ověřeno

Mr Collagen používám každý den už asi dva týdny a opravdu se cítím lépe, po cvičení mě trochu bolí lokty, ale jinak mě v poslední době nic nebolelo. A to ani nemluvím o tom, že i moje pokožka je na dotyk skvělá, už mi ji několikrát pochválili!

...Přečtěte si více

image

Virgilio, Itálie

Ověřeno

Už více než rok kupuji produkty powgen a rozhodl jsem se vyzkoušet 5 v 1 a jsem spokojen, protože se kvůli vytíženému pracovnímu a osobnímu rozvrhu nestravuji zdravě. S jistotou mohu říci, že díky 5 v 1 získávám zpět svou kondici a chuť k pohybu, přestože mám na sport málo času. Hned jsem si řekl, že to stojí za to, protože reklama byla účinná a ceny odpovídaly mým možnostem: Viděl jsem výsledky a pokračoval jsem v užívání celé řady. Loni v létě jsem si všiml, že moje tělo je tak vypracované, jako nikdy předtím: V 38 letech vypadám lépe než v 28! Okamžitě jsem cítil, že jsem začal dělat něco správného pro své tělo, a měl jsem motivaci chodit ven, cítil jsem se sebevědomější.

...Přečtěte si více

image

Markus P.

Ověřeno

Hledal jsem multifunkční nakopávač pro trénink. Předtréninkový přípravek 5 v 1 Preworkout vypadal jako dobré řešení, jak se vyhnout nutnosti kombinovat různé doplňky stravy, abych posílil svůj trénink. Již na začátku 2. týdne tréninku jsem zaznamenal vyšší výkonnost, méně známek únavy a větší nárůst kondice ve srovnání s tréninkem bez Preworkoutu. Produkt také podporuje běžné sportovce, jako jsem já, po tréninku v rychlejším pozorování úspěchů a pozitivních tréninkových zkušeností.

...Přečtěte si více

image

Franco M.

Ověřeno

Změny za 20 dní jsou patrné od 3. dne. Nedráždí žaludek. Je revitalizační a snadno se stráví.

...Přečtěte si více

image

Nicolae, Rumunsko

Ověřeno

„Ať už jste sportovec a máte velké ambice nebo jen sportujete pro radost a rekreaci, doplňky stravy mají své místo v každodenní stravě, pro zlepšení výkonu, regeneraci nebo zamezení nedostatku minerálů a předcházení zranění. Produkty PowGen vřele doporučuji k dosažení vašich cílů, bez zranění a s odpovídajícími výsledky!”

...Přečtěte si více

image

Florian, Německo

Ověřeno

„S TurboFix doplňuji svoje kardio a silový trénink každý den. Zabralo to rychle. Zadržování vody je výrazně sníženo, budování svalů správně postupuje. Bez Turbo Fix by úspěchy nebyly tak výrazné. Téměř 30 kg úbytek váhy za jeden rok a výrazně více svalů.”

...Přečtěte si více

image

Ben, Velká Británie

Ověřeno

„Od přidání L-karnitinu do mé zásoby doplňků jsem měl pocit, že mé schopnosti spalování tuků se dostaly na novou úroveň. Snažil jsem se zbavit posledního kousku tvrdohlavého tuku, když jsem se připravoval na přechod do období cíleného nárůstu svalové hmoty. Teď mohu s radostí oznámit, že se konečně mohu zaměřit na nárůst svalové hmoty, a s jistotou vím, že L-karnitin budu do budoucna zařazovat do všech svých zásob doplňků pro odbourávání tuků.“

...Přečtěte si více

image

Paul, Španělsko

Ověřeno

„Než jsem začal užívat produkty PowGen, vážil jsem 105 kilo, aktuálně mám 75 kilo. * Zmenšilo se mi břicho a odstranil jsem nadýmání. Cítím se aktivnější v práci, odpočatější a mám větší chuť do života!”

...Přečtěte si více