TESTIMONIÁLY

Reální lidé, reálné příběhy.

PowGen má již přes 160 000 spokojených zákazníků po celé Evropě!

image

Daneev, Velká Británie

Ověřeno

„Sada Železný 6pack posunula mé fitness cíle na jinou úroveň! Vždy jsem se snažil ztratit nabytou hmotu během objemové fáze, ale tato kombinace dělá zázraky. Nápoje navíc chutnají skvěle!”

...Přečtěte si více

image

Joe, Velká Británie

Ověřeno

„Vždy jsem byl trochu skeptický, pokud jde o produkty na spalování tuků nebo předtréninkové produkty, ale tyto mě opravdu překvapily. Nápoje mě opravdu okamžitě nakoply, což jsem nečekal, aniž by chutnaly příliš uměle, s čímž jsem měl v minulosti problémy. Sada je skvělá pro každého, ať už chodí něbo nechodí do fitness, zejména je však pro lidi jako já, kteří chtějí pokračovat v nabírání svalů, aniž by nabírali příliš mnoho tělesného tuku.”

...Přečtěte si více

image

Nicolas, Francie

Ověřeno

„Díky 6Pack Accelerator od PowGen budete stimulovat svou hnědou tukovou tkáň a tím spálíte více kalorií a nakonec najdete své břišní svaly schované pod tukem na vašem břiše!”

...Přečtěte si více

image

Wai Ken, Německo

Ověřeno

„Teď zkouším 6pack Accelerator od PowGen, protože mám podezření, že pod břišní stěnou už je schovaný malý tukový pošltářek. Obvykle doplňky vůbec nepoužívám, ale zkusil jsem tento. Bez sedlehů, kliků a planků se neobejdu. Ale jak název napovídá... chci proces získání břišních svalů trochu urychlit!”

...Přečtěte si více

image

Mehdi, Francie

Ověřeno

„6pack Accelerator beru velmi pravidelně. Z velikosti 46 jsem přešel na velikost 42–40, z 89 na 75 kg! Nejdůležitější změnou je především lepší energie, která mi umožňuje lepší koncentraci a motivaci! Pak jsem si také všiml, že mám mnohem menší hlad, menší chuť k jídlu a lépe trávím.”

...Přečtěte si více

image

Johan, Francie

Ověřeno

„Jsem v lepší kondici, docela spokojený, ale stále na tom ještě pracuju.”

...Přečtěte si více

image

Wei Ken, Německo

Ověřeno

„Pokud se chcete zbavit přebytečné vody nebo ji chcete využít k původnímu účelu, kterým je vytvarování těla, kupte si Turbo Fix.”

...Přečtěte si více

image

Pierre, Francie

Ověřeno

„Pár let jsem přibíral kvůli životnímu stylu mé rodiny. Nenáviděl jsem se a to ovlivnilo mou náladu, způsob oblékání, sebevědomí. Pak jsem začal používat PowGen a cvičit. Po 15 dnech jsem si všiml, že tuk na břiše začal mizet...Nyní jím polovinu toho, co jsem jedl předtím, nemám žádné zažívací potíže, mám ploché břicho a tvrdé a pevné svaly. Také jsem za 2 měsíce zhubl 12 kilo.”

...Přečtěte si více