TESTIMONIÁLY

Reální lidé, reálné příběhy.

PowGen má již přes 160 000 spokojených zákazníků po celé Evropě!

image

Juan, Velká Británie

Ověřeno

„Řekněte mi, jestli to není ten nejlepší pocit? Dokončíte trénink, vrhnete se na gauč a dostanete ty nejlepší živiny, které vaše tělo potřebuje, aby bylo během dalšího tréninku ještě silnější.”

...Přečtěte si více

image

Tom, Velká Británie

Ověřeno

„Děkuji, PowGen, za tento chutný proteinový doplněk, který neobsahuje cukr a má nízký obsah tuku! Je také bohatý na vitamíny a vlákninu!”

...Přečtěte si více

image

Fran, Velká Británie

Ověřeno

„PowGen Shredder Shake má pouze 105 kcal na porci a všechny ingredience pomáhají odstranit ten otravný tuk. Letní tělo jedeme!”

...Přečtěte si více

image

David, Velká Británie

Ověřeno

„Vyzkoušel jsem a musím říct, že chutná opravdu dobře. Jedna věc, které jsem si všiml a musím ji zmínit – většina proteinových prášků je docela hustá, ale u PowGen to tak není, super produkt. Určitě doporučuji.”

...Přečtěte si více

image

Connor, Velká Británie

Ověřeno

„Bylo to pár rušných dní, je čas vrátit se do posilovny s PowGen.”

...Přečtěte si více

image

Marcus, Německo

Ověřeno

„Momentálně každý den před spaním testuji produkt Night Buster. Noční spalovač tuků podporuje játra a spalování tuků! Vzhledem k tomu, že jsem právě začal s dietou, je to pro mě ideální produkt. Night buster také změnil kvalitu mého spánku velmi pozitivním způsobem.”

...Přečtěte si více

image

Klaus, Německo

Ověřeno

„Užívám PowGen každý večer a po večerech mám méně návalů hladu a více energie. Jelikož také velmi aktivně sportuji, moje tělo potřebuje rychlejší regeneraci a PowGen mi v tom rozhodně pomáhá.”

...Přečtěte si více

image

David, Německo

Ověřeno

„Všichni to známe, sedíte večer u televize a máte chuť jen na sladké nebo něco slaného. Když pak chcete jít spát, kručí vám v břiše a prostě nemůžete usnout. Druhý den ráno jsme pak totálně vyčerpaní. Přesně tak jsem se cítil, dokud jsem nevyzkoušel Night Buster od PowGen. Dal jsem si ho asi hodinu před spaním a hned jsem si všiml, že se cítím v klidu a nemám náladu na nic k jídlu. Celkově jsem se prostě cítil dobře. Taky jsem zhubl 3 kila. S tímto produktem jsem více než spokojen!”

...Přečtěte si více