Stefan: „Téměř bez námahy jsem se dostal ze 106* kg na 96* kg“

Jako otec tří dětí neměl Stefan na hubnutí a tvarování postavy čas ani prostředky. Už se necítil jako dřív a rozhodl se, že je čas jednat...

image

Díky naší Sadě nápojů na hubnutí Stefan zhubl 10 kg a získal zdravější a energičtější verzi sebe sama – prakticky bez námahy. Chceš vědět jak? Pojď si to poslechnout přímo od něj!

„Moje tělo ovlivňovalo mou náladu a sebevědomí“

Kdysi byl Stefan se svým tělem spokojený. „Byl jsem svalnatý, ale ne přehnaně, lépe jsem spal a nechrápal,“ říká. Ve volném čase rád najezdil pár kilometrů na kole. Pak se to změnilo.

„Můj životní styl se změnil, když se mi narodilo třetí dítě,“ říká Stefan. Nejenže mu v jízdě na kole a běhání zabránilo zranění kolena, ale na sport měl také mnohem méně času. Místo toho si vytvořil nový návyk v podobě „nervózního, impulzivního a nekontrolovaného mlsání“, který se brzy podepsal na jeho těle i mysli.

„Mým největším problémem bylo zvětšující se břicho a takzvaná madla lásky,“ říká Stefan. „Mělo to vliv na mou náladu a sebevědomí,“ dodává.

„Za 30* dní jsem zhubl a zmenšilo se mi břicho, aniž bych se musel do něčeho nutit“

Jednoduché vyhledávání na internetu znamenalo začátek Stefanovy proměny. „Rozhodl jsem se vyzkoušet výrobky PowGen kvůli přírodním složkám a skutečnosti, že s nimi musím automaticky pít vodu, což mi pomáhá s příjmem vody.“ Rozhodl se pro Sadu nápojů na hubnutía výsledky se dostavily během okamžiku!

„Rozdíl jsem začal pozorovat asi po 10 až 15 dnech. Cítil jsem se méně unavený, více soustředěný, méně hladový, více fit a méně mě bolely nohy,“ říká. „Za 30 dní jsem zhubl a zmenšilo se mi břicho, aniž bych se do toho musel nutit. Byl jsem méně nafouklý, cítil jsem se plnější energie a lépe jsem se vyspal.“

„Zmenšil jsem oblečení o 2 velikosti“

Je to už více než rok, co Stefan poprvé objevil PowGen, a stále se mu tyto produkty líbí. „Používám je každý den [...] téměř bez námahy jsem se dostal ze 106* kg na 96* kg,“ říká. "Kvůli mému mlsání je obtížné zhubnout a vytvarovat tělo tak, jak bych chtěl, ale výrobky PowGen mi hodně pomohly."

image

„Nejvýrazněji se mi zlepšilo trávení, spánek a výdrž,“ říká Stefan. „Protože se mi zmenšil pas, snížil jsem si velikost oblečení o 2*,“ dodává. A přestože ví, že je ještě třeba na sobě zapracovat, je z výsledků nadšený!

Šťastnější, zdravější a zdatnější tatínek: výhody dalece přesahující hubnutí

Stefanovi přineslo celé snažení mnohem více než jen úbytek na váze. Díky používání výrobků například přestal pít alkohol. „Stále se snažím přestat kouřit, ale alkohol je pryč, protože díky skvělé chuti výrobků PowGen už nemám chuť vypít ani skleničku alkoholu,“ říká.

„Piji mnohem více vody a myslím, že mám zdravější životní styl. Méně se zadýchávám, když jdu do schodů, a cítím se svěží a pozitivně naladěn.“ „Cítím se lépe ve svém těle a jsem lépe mentálně rozpoložen. Mám motivaci dosahovat svých cílů.

Nově získaná energie Stefanovi umožňuje být aktivnějším i jako otec. „Když s dětmi sportuji, jsem méně unavený,“ říká. Podle nás je to důkaz, že „otcovské tělo“ je pryč!

PowGen – tvá brána ke zdravějšímu tělu a zdravějším návykům

Chceš se dostat do formy jako Stefan? Začni svou cestu za snížením hmotnosti s naší sadou nápojů na hubnutí – dokonalou sadou nápojů pro 24 hodin denně 7 dní v týdnu!

  • Zvyš spalování tuků o 24* %
  • Znič večerní chutě
  • Maximalizuj noční spalování tuků
  • Eliminuj přebytečnou vodu
  • Sniž nadýmání o 60* %

Pořiď si ji nyní se speciální slevou a začni se svou proměnou ještě dnes!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Při hubnutí je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

40DENNÍ PROGRAM
-61%
Speciální cena 1 206 Kč Běžná cena 3 094 Kč
Zobrazit produkt