Jak přeměnit tuk na energii?

Každý chce spalovat přebytečný tuk na energii – bez ohledu na úroveň kondice nebo cvičební rutinu (nebo její nedostatek). I když byste mohli předpokládat, že doplňky ke spalování tuků jsou vyhrazeny pro sportovce a fitness trenéry, pravdou je, že z nich může mít prospěch každý.

image

Seznamte se s L-karnitinem!

Určitě jste už slyšeli o L-karnitinu! Je to aminokyselina, která působí jako dopravní prostředek v těle, kde přenáší mastné kyseliny s dlouhým řetězcem do buněk, kde se spalují na energii. Bez L-karnitinu nemůžeme spalovat tuky a získávat z nich energii!

L-karnitin můžete získat z potravy a vaše tělo si ho může také přirozeně vyprodukovat, ale jeho produkce s věkem klesá, stejně jako u určitých drastických diet.

Existují však doplňky stravy!

To znamená, že by vám mohly prospět doplňky stravy, které v žádném případě nejsou určeny pouze pro lidi, co pomalu i spí v posilovně. L-karnitin je dokonalý, pokud chcete zvýšit svou každodenní energii a podpořit vaše cíle v oblasti odbourávání tuků, i když se váš celý život netočí jen kolem sportu. Můžete jej použít při jakékoli činnosti, jako je chůze, turistika, jízda na kole nebo běh.

Více energie, méně hmotnosti

Zákazníci PowGen milují L-carnitine Max Power kvůli jeho účinku 2 v 1 na přeměnu tuku na energii, díky kterému nejen zhubnete, ale také se budete cítit energičtější.

Je to něco, co obyčejní lidé, kteří praktikují reakreační sport, milují; získávat lepší výsledky s méně cvičením! Navíc přichází dokonce se zárukou vrácení peněz, takže nemáte absolutně co ztratit!

Sbohem pomalosti, vítej energie, sílo a soustředění!

Silná receptura L-carnitine Max Power dostane váš metabolismus na nejvyšší otáčky, protože obsahuje speciální druh L-karnitinu - Carnipure® a extrakt z guarany pro ještě rychlejší výsledky. Fungují v dokonalé synergii pro zvýšení průtoku krve, posílení vytrvalosti a načerpání nové energie.

Podporuje také LCHF a keto dietu

Kapsle jsou vhodné i pro vegetariány a vegany, stejně jako pro ty z vás, kteří jsou na dietě LCHF (low carb high fat) a keto. Pouze 2 kapsle denně podporují intenzivní spalování tuků a zároveň udržují svaly neporušené.

Velmi dobré ohlasy!

Existuje mnoho důvodů, proč přidat L-Carnitine Max Power do nákupního košíku, a pokud ještě nejste 100% přesvědčeni, nezapomeňte si přečíst doporučení ostatních uživatelů na našem webu; zde je jen jedna z velmi mnoha 5hvězdičkových recenzí:

„Jsem vášnivým házenkářem a denně trénuji. L-Carnitine Max Power od PowGen mi pomáhá zvyšovat moji hladinu energie, posilovat vytrvalost a regenerovat svaly po tréninku. Jelikož chci tvrdě trénovat a dosahovat nejlepších možných výsledků, užívám každý den L-carnitine Max Power!” - Rok, Slovinsko

Abychom to shrnuli: teď víte, jak přeměnit tuk na energii! S L-Carnitine Max Power se konečně budete moci dostat na zcela novou úroveň a získat štíhlé vyrýsované tělo!

Produkty pro vás