Jak se zbavit nadbytečných kilogramů pomocí vody?

Kdo by si kdy myslel, že taková běžná věc jako pitná voda může mít takový obrovský vliv na proces hubnutí? Potvrzují to fascinujícístudie publikované v časopise Journal of Human Nutrition and Dietetics. Chceš vědět jak je to možné? Pokračuj ve čtení!

image

Autoři této studie po dobu 7 let analyzovali návyky víc jak 18 000 dospělých. Vědci zjistili, že lidé, kteří pijí nejvíc vody, příjímají nejmenší množství kalorií. Ale proč? Jedním z důvodů je skutečnost, že nepili sladké nápoje, ale příjímali i méně nasycených tuků, méně cukru, soli a cholesterolu.

1 – 3 sklenice vody = o 205 kalorií méně 

3 sklenice vody navíc k běžnému pitnému režimu zvyšují pravděpodobnost, že budeš přes den konzumovat až o 205kalorií méně! Jednoduchá matematika nám pomůže pochopit, jak velký rozdíl to opravdu dělá. Za měsíc budeš moci shodit až 0,8 kg nebo téměř 10 kg za rok! A to jen díky 3 sklenicím vody denně – lehké jako facka!

Znáš ten pocit, když máš strašnou chuť na něco dobrého? POZOR! Možná to není hlad, ale žízeň! Ne nadarmo se říká, že hlad je převlečená žízeň. Je to poměrně běžný jev, když si pleteme hlad se žízní, takže namísto po sklenici vody sáhneme po něčem k jídlu. A to jsou kalorie navíc! Začni s sebou nosit láhev vody a rozdíl uvidíš rychle.

A co když tělo zadržuje nadbytečnou vodu?

Pokud se cítíš jako balón a tvé tělo zadržuje nadbytečnou vodu, pravděpodobně uvažuješ o tom, že budeš méně pít. Nic horšího nemůžeš udělat! Naopak, měl by si pít více, ale třeba si vybírat vhodné nápoje.

Pokud chceš zabít dvě mouchy jednou ranou – sáhni po nápoji TurboFix. Ten ti pomůže zbavit se zadržované vody a nastartovat proces hubnutíTurboFix je ideálním řešením pro ty, kteří neradi pijí čistou vodu, protože má přírodní malinovou příchuť a aroma, a neobsahujecukr.

TurboFix ti pomůže uhasit žízeň a dodá úžasný pocit lehkosti. Nafouknuté břicho a oteklé kotníky se stanou minulostí již po jednom týdnu! Když se tělo zbaví toxinů zmizí i ty kila navíc. Další důvod, proč se už těď těšit na léto a plavky!

Zdroj: An R. & McCaffrey J. (2016) Plain water consumption in relation to energy intake and diet quality among US adults, 2005–2012. Journal of Human Nutrition and Dietetics

Produkty pro vás

10DENNÍ HUBNUTÍ
-58%
Speciální cena 519 Kč Běžná cena 1 229 Kč
Zobrazit produkt