Dva shoty denně, aby byl tuk pod kontrolou

Máte již plány na léto? Možná jste uvažovali o relaxaci na pláži s oblíbeným koktejlem v ruce? Nebo možná přemýšleli, že budete jíst těstoviny z mořských plodů ve vaší oblíbené přímořské restauraci? Samozřejmě, to vše je součástí léta!

image

Všichni zoufale potřebujeme léto a rádi si dopřejeme všeho hříšného, co k tomu patří. Další věcí, kterou však taky naléhavě potřebujeme, je udržet si dobrý fyzický stav i přes letní hodování. Určitě tvrdě pracujete na tom, abyste byli fit, takže bysme to všechno neměli vyhodit jen tak z okna.

Ale jak je možné mít to nejlepší z obou světů? Jak můžeme zabránit nabírání kil?

Řešení týmu PowGen je velmi jednoduché: dva shoty denně udrží tuk pod kontrolou.

Představujeme základní výbavu PowGen na léto 2021!

Easy Burn shots

Naše zbrusu nové 10denní letní balení je ideální pro každého, kdo hledá silný termogenní doplněk stravy nebo doplněk stravy, který blokuje hromadění tuku.

Stručně řečeno, Easy Burn Shots vám pomůžou zastavit tvorbu nových tukových buněk a eliminovat některé tukové zásoby z těla díky pocení.

Jsme si jisti, že se vám budou shoty Easy Burn líbit! Tyto lahvičky s příchutí lesního ovoce obsahují pouze 8 kcal a fungují jako magie, v den odpočinku i ve dny, kdy trénujete!

Díky 2 000 mg L-karnitinu, Garcinie kambodžské a extraktu ze zeleného čaje získá váš metabolismus další vzpruhu a vaše léto také!

TurboFix shots

Víte, co dalšího je zásadní, když se chcete zbavit přebytečných kilogramů? Snižte zadržování vody. Shoty TurboFix zrychlují odtok vody až 3,5krát*, čímž snižují zadržování vody a spouštějí proces hubnutí.

Toto diuretikum s příchutí citronu, které obsahuje silné přírodní ingredience, vám pomůže vypadat štíhlejší, takže si můžete obléknout své oblíbené oblečení i na párty s přáteli. Pomůže vám, abyste se cítili méně nafouknutí, detoxikovali tělo a udrželi letní chutě pod kontrolou.

Toto léto musíte mít duo od PowGen

Nová sada Duo pro štíhlé tělo je efektivní, chutná a super praktická. Stručně řečeno, rozhodně vám tato sada nesmí v létě chybět! Maximalizujte své úsilí při spalování tuků a vaše úsilí dostat se do formy i letos v létě.

Můžete si je dát do kapsy a mít je vždy po ruce, a to jak při práci, tak při odpočinku na pláži.

Ano, tyto užitečné shoty vám pomohou také během vaší dovolené na pláži!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivců lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách.