Jezte častěji, abyste hubli efektivněji

Kolikrát denně si sednete a pořádně se najíte? Rychlé občerstvení při spěchu z jedné schůzky na druhou se však nepočítá.

Jak každý ví, tajemstvím úspěšného hubnutí je snížení našeho kalorického příjmu. Jak ale můžete toto číslo efektivně snížit, aniž byste své tělo stresovali dlouhým hladem?

image

Tradiční nástrahy 3 jídel denně

Dlouhé přestávky mezi jídly vedou nejen k hladu a frustraci, ale také způsobují, že naše těla začnou ukládat tuk, šetřit kalorie a spalovat svaly místo tuku. Dlouhé přestávky však mohou také vést k nedostatku energie, pomalému metabolismu a potížím se soustředěním.

Dobrá zpráva – nemusíte obětovat své pohodlí, abyste zmenšili velikost vašeho břicha. Mnoho odborníků na výživu doporučuje jíst několik menších jídel.

Chytrý způsob – zvyšte frekvenci jídla

Udržování rychlého chodu metabolismu také udržuje vysokou hladinu cukru v krvi, což zpomaluje hlad a chutě a výrazně usnadňuje čekání na další jídlo. A když se vaše tělo cítí klidné s pravidelným příjmem kalorií a živin, nemá potřebu ukládat tělesný tuk.

Příjem kalorií je samozřejmě velmi důležitý. Udržování stejné velikosti jídel a zvyšování počtu jídel samozřejmě povede k přibývání na váze, ale zmenšení velikosti porcí vám pomůže zhubnout rychleji, zatímco počet jídel vám pomůže snadněji vyčkat na další jídlo.

Poslední jídlo dne – nejpozději 3 hodiny před spaním

Častá, malá jídla po celý den, počínaje vysokokalorickou snídaní, mohou pomoci předcházet nočním přepadům hladu. Čím později budete jíst, tím hůře bude vaše tělo připraveno na spánek. Noční jídlo vás vystavuje riziku přibývání na váze, protože váš metabolismus se v noci zpomaluje. Může také ovlivnit výběr jídla a způsobit nespavost.

Odolávejte nočnímu přejídání a spalte více tuku s Night Buster!

Proto je obzvláště důležité potlačit chutě na jídlo ve večerních hodinách. Abychom vám pomohli se tomu vyhnout a dopřát si ranní probouzení plné svěžosti, představujeme vám Night Buster, náš silný a osvěžující limetkový nápoj. Potlačuje chutě na jídlo a usnadňuje zbavení se večerního hladu.

Ještě lepší je, že Night Buster pomáhá regenerovat játra, nejdůležitější orgán spalující tuky, a pomáhá urychlit spalování tuků v noci. Jeho bylinné výtažky pomáhají zklidnit a relaxovat, takže můžete spát hluboce a klidně a probudit se plní energie!

Produkty pro vás

20DENNÍ PROGRAM
-53%
Speciální cena 799 Kč Běžná cena 1 699 Kč
Zobrazit produkt
PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt