Elvina: „Produkty PowGen mi pomohly výrazně zlepšit kvalitu mého života.“

Elvina pochází z Itálie a specializuje se na pořádání zábavních a sportovních akcí. Během menopauzy se její tělo změnilo, zejména v oblasti nohou, paží a břicha. Skutečnost, že už nemohla nosit své oblečení a že trénink nestačil k tomu, aby se zbavila otoků, ji přivedla k pocitu naprostého zoufalství. Naštěstí narazila na Powgen a konečně se opět cítí spokojená se svým vzhledem.

Elvina

Čti dál a zjisti, jak Elvina převzala kontrolu nad svým tělem pomocí produktů PowGen.

„Turbo Fix mě velmi povzbudil v mém odhodlání získat zpět svou postavu jako před menopauzou.“

Když hledala na internetu produkty na hubnutí, které by jí pomohly odstranit přebytečnou vodu a získat zpět svou starou postavu, objevila PowGen.

„Nyní končím 40. den užívání produktu Turbo Fix a právě jsem si koupila Night Buster. Za tu dobu jsem zhubla 3* kg a také jsem si všimla, že mám méně nafouklé tělo, zvýšila se mi energie a zlepšila se mi i nálada. Nohy mám méně nateklé a s menší celulitidou. Turbo Fix mě velmi povzbudil v mém odhodlání získat zpět svou postavu jako před menopauzou.“

„Díky zdravým receptům se můj jídelníček výrazně zlepšil a online posilovna mě stále více motivuje k udržování zdravého životního stylu. To vše samozřejmě změnilo mou náladu, která se den ode dne zlepšuje.“

Věděl jsi, že...?

  • Čím více toxinů máš v těle, tím více tuku se ukládá, aby je odstranil a chránil tvé zdraví!
  • Každý den jsme vystaveni tisícům toxinů, které se nacházejí v potravinách, balených nápojích, vzduchu, a dokonce i v produktech, které denně používáme (sprchový gel, šampon atd.). Přestože játra a lymfatický systém usilovně pracují na očistě těla, jsou snadno zahlceny.

„Všechno je zase jako dřív.“

„Všechno je zase jako dřív. Konečně můžu nosit oblečení jako dříve a můj metabolismus se vrátil do rytmu jako před menopauzou. Nyní se cítím šťastná ve svém těle i mimo něj. Jsem opět sama sebou a chci být ještě lepší!“

Elvina's Before and After Photos

„Kdybych o společnosti PowGen věděla dříve, začala bych její produkty užívat hned.“

„Pro ty, kteří pochybují, vždy jsem velmi opatrná na to, co jím, kvůli svým problémům s alergiemi. S produktem Turbo Fix jsem neměla vůbec žádné problémy, právě naopak. Díky malinové příchuti se litr vody, který musím ráno vypít, stal velmi jednoduchou záležitostí, tak jednoduchou, že ji ani nevnímám, a díky ní piji téměř 3,5 litru vody denně, což je především v létě velmi důležité. Jsem ráda, že jsem na PowGen narazila, a chci vyzkoušet i další produkty kromě Turbo Fixu a Night Busteru.“

Vyzkoušej naše dva zeštíhlující bestsellery, které ti pomohou zhubnout, bojovat proti zadržování vody v těle, nadýmání a celulitidě a spalovat tuk během noci!

20 denní sada Hubnutí DEN & NOC je ideálním řešením, jak se rychle zbavit prvních kil navíc a připravit tělo na další kroky na cestě za dokonalou postavou.

  • Turbo Fix –⁠ náš denní odvodňovací nápoj ti pomůže odstranit zadržování vody, toxiny a nadýmání, což vede k rychlým a viditelným výsledkům hubnutí.
  • Night Buster –⁠ noční nápoj na spalování tuků, který zablokuje večerní hlad a spaluje tuky, zatímco ty poklidně spíš.

Neváhej a vyzkoušej naši 20denní sadu Hubnutí DEN & NOC v časově omezené akci a získej vytoužené výsledky!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Při hubnutí je důležitá pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

SPALOVAČ TUKU / UVOLNĚNÍ
-50%
Speciální cena 549 Kč Běžná cena 1 099 Kč
Zobrazit produkt