Jak si v létě vylepšit trénink

Letní sezóna přináší delší dny, teplejší počasí a spoustu příležitostí k venkovním aktivitám. Ať už se chystáš k rybníku, běhat v parku nebo cvičit venku, je důležité si to užít a mít dostatek energie.  

How to supercharge your workout in summertime

Velké vedro a zvýšená fyzická aktivita se na našem těle podepisují mnohem více, než si uvědomujeme. Proto si musíme v teplých měsících udržovat energii, hydrataci a výdrž, pokud se chceme věnovat delším venkovním aktivitám. Čti dále a dozvíš se více o tom, jak v létě zvýšit svůj tréninkový výkon. 

Tvými spojenci jsou časná rána a pozdní večery

Protože je intenzita slunečního záření nejvyšší kolem poledne, doporučujeme naplánovat trénink na chladnější hodiny, například brzy ráno nebo později večer. V nižších teplotách minimalizuješ vystavení se slunci a optimalizuješ svůj trénink. 

Pohodlně se obleč

Výběr správného oblečení pro letní trénink může výrazně optimalizovat tvůj výkon. Pokud jde o oblečení, zvol lehké, prodyšné a vlhkost odvádějící materiály, které usnadňují správnou cirkulaci vzduchu a odpařování potu. Tyto materiály udrží tvoje tělo v chladu a suchu, čímž zabrání nepohodlí a případnému přehřátí. 

Najdi si stín

Pokud se rozhodneš pro venkovní trénink, využij co nejvíce stinných míst. Využij stromy, slunečníky a přístřešky, které minimalizují přímé sluneční záření a snižují tělesnou teplotu.  

Dělej si přestávky a poslouchej své tělo

V horkých letních dnech je důležité poslouchat své tělo a upravit intenzitu tréninku. Vyzkoušej cvičení nižší intenzity nebo aktivity ve vodě, jako je plavání nebo paddle board, které představují osvěžující a účinný způsob, jak se udržet v kondici a zároveň se ochladit. 

Zlepši své letní tréninky s Power Espresso!

Optimální hydratace je zásadní pro špičkový sportovní výkon, zejména v letních vedrech. Chceš-li v tomto období bojovat proti dehydrataci a zlepšit svůj tréninkový režim, dbej na to, abys před, během a po tréninku pil dostatek vody. Pokud však hledáš další podporu, která ti dodá sílu při letním tréninku, objev dokonalý tréninkový nakopávač – Power Espresso.

Vyzkoušej účinek Power Espresso 4 v 1 na hubnutí, pečlivě vytvořený předtréninkový nápoj, který zlepší tvoji cestu za vyrýsovanou postavou a speciálně řeší výzvy letních tréninků. Tento výkonný přípravek nejen urychluje spalování tuků a zvyšuje hladinu energie, ale také potlačuje chuť k jídlu, snižuje ukládání tuků a oddaluje vyčerpání. S Power Espresso budeš mít k dispozici dokonalé palivo, které ti umožní překonat horko a dosáhnout vynikajících výsledků během tvých letních tréninků.

Dodej svému novému oblíbenému nápoji osvěžující nádech a vychutnej si Power Espresso podávané s ledem, abys zůstal hydratovaný a revitalizovaný po celou dobu tréninku.  

Nenech se zpomalit letním horkem. Vyzkoušej Power Espresso, dokonalé palivo, které tě ochladí a dodá ti energii tak, aby měl každý trénink během léta smysl! 

Produkty pro vás

10DENNÍ PROGRAM S NÁPOJI
-64%
Speciální cena 599 Kč Běžná cena 1 669 Kč
Zobrazit produkt
PROTI BŘIŠNÍMU TUKU
-54%
Speciální cena 819 Kč Běžná cena 1 779 Kč
Zobrazit produkt